Arama sonuçları: *

1. E

Windows 11 format hakkında soru

Güncel olarak windows 11 kullanıyorum, usbden windows indirip format atmaktansa, denetim masasından ''Windows sıfırla'' kısmına girip HER ŞEYİ KALDIR yaparsam aynı sonuca varır mıyım?
  2. E

7500F Cinebench R23 Sonuçları nasıl

7500F sonuçlarını ekliyorum Thermalright assasin's spirit 120 v2 soğutucu ile kullanıyorum. İyi midir?
  3. E

3D Mark Demo sonuçları normal mi? 7500F 4070 SUPER

Bana biraz düşükmüş gibi geldi ama bilemedim tam emin olamadım.
  4. E

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor sorunu anlayamadım.

Pbo açtım, ram overclock ettim yeniden başlatmaya çalıştığımda ekran gelmedi işlemcide kırmızı ışık yanıyordu, anakart arkasından bios flashback yaptım son ekran bu şekilde, acilen yardımcı olabilir misiniz? 1678380143 @Dambıldor bilgin var mıdır ?
  5. E

Format sonrası yapılması gerekenler?

Arkadaşlar bilgisayarı formatlayacağım ''Bu bilgisayarı sıfırla'' yöntemi ile. Formatladıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Ekran kartı driver'ı kuracağım. Onun dışında yapmam gerekenleri söylerseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. E

KC3000 crystaldiskmark test sonucu normal mi?

Selam arkadaşlar, yeni sistemime taktığım SSD'yi test etmek istedim internetteki sonuçlara göre üstteki okuma yazma hızı dışında alttakilerin farklı olduğunu gördüm. Oyunlar da biraz geç açılıyor gibi geldi. Valorant'a girdikten 1 dakika sonra ekrana düşüyor. Ne yapmam gerekiyor? Her şey normal...
  7. E

Sistemim ne kadar eder hocalarım? ( Full şekilde )

AMD RYZEN 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci GIGABYTE B450M S2H 3600MHZ(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram (2x) WD 500GB Blue SN570 Gen3x4 M.2 2280 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma WD 2TB Blue...
  8. E

FPS drop sebebi nedir?

Selam değerli arkadaşlarım, 1.5-2 ay önce aldığım bilgisayarım ilk başta mavi ekran hatası almıştım, itopyaya gittim ram'i değiştirerek çözüme kavuştu. ( İtopya formatladı ben değil.) Şimdi League of Legends oynarken daha önce hiç olmayan fps drop yemeye başladım. Normalde olmazdı. Masaüstünde...
Top Bottom