Arama sonuçları: *

1. K

Bu işlemci ve parçalar çok ucuz değilmi

Adam benim konumuma 1 saat uzaklıkta ve parçalar cok uygun geldi ekran kartı sormuştum test etmek için onada onay verdi gelip deneyebilirsin dedi başka nelere bakmalıyım ve almalımıyım
  2. K

Bilgisayardan dıt sesi geliyor ve donup kasıyor

Bilgisayarı açtım 15 saniye aralıkla dıt sesi geldi sonra restartladım düzeldi şimdide ekran donuyor geri geliyor oyuna girdiğim zaman ise ekran donuyor gelmiyor pcmi bozuldu lütfen yardım Monster abra a7 v14.2.4
  3. K

Bilgisayardan aralıkla kısa bip sesi geliyor

Monster laptoptan 15 20 saniyeye bir kısa bip sesi geliyor sorunn nedir bjlen varmı pcmi bozuldu şimdi restart attım ekran döndü ve siyah ekran verdi 1702897970 Lutfn yardim edin bilgisayar açıldı ama kasmaya başladı
  4. K

yeni aldığımız bilgisayarın biosu açılmıyor

Vatandan yeni bir bilgisayar aldı arkadaşım ve biosa girmiyor bilgisayar çözümü nedir
  5. K

Corsair carbide spec 05 fan

Corsair carbide spec 05 kasaya fan eklicem 2 tane var 3 tane daha eklicem 3 arka 2 ön,, anakart ASUS PRIME B450M-K II üstünde kaç fan girişi var bilmiyorum çoğaltıcı Onerirmisiniz 1662296875 Veya anakartta kaç fan giriş var üstünde 5 fan olucak toplam
  6. K

Apu Sisteme ekran kartı takabilirmiyim sistem özellikleri r5 5600G 16 GB r

R5 5600G Ve 16 GB ram olan bir sisteme GTX 1050 ti takmak istiyorum bir sorun olurmu (darboğaz vb)
Geri