Arama sonuçları: *

1. edm321

Mavi Ekran Yaklaşık 1 yıldır mavi ekran yiyorum

Sürekli değişik değişik mavi ekranlar yiyorum en çok yediğim ''MEMORY_MANAGEMENT'' ama memtest86 testi yaptığımda bir şey çıkmıyor sürekli değişiyor mavi ekran kodu. En son garantiye göndermeye karar verdim vatanın web sitesi üzerinden almıştım nasıl gönderebilirim...
  2. edm321

Bluetooth Adaptörü kasanın önüne mi arkaya mı takmalıyım?

Herhangi bir değişiklik olur mu? ürün bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  3. edm321

Siyah ekranda kalma.

Bilgisayarı açıyorum ve siyah ekranda kalıyor ekran kartı driver sıfırlama denedim ama yok imleci hareket ettirebiliyorum sürekli dönüyor ama açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum
  4. edm321

PC Tableti görmüyor!

Tableti pc'ye bağlıyorum fakat tableti görmüyor ama tablet şarj oluyor samsung usb driver indirdim fakat sorun devam ediyor.
  5. edm321

Mavi Ekran Hiçbir işlem yapmama rağmen %100 ekran kartı

Sorun başlıkta sürekli mavi ekran yiyorum yardım 1668185147 Arkadaşlar yardım edecek yok mu aloo
  6. edm321

Mavi Ekran Opera'da gezerken mavi ekran

Operaya girdim geziyordum bi anda yanıt vermemeye başladı tarayıcı ve mavi ekran yedim sorun nedir? Çözümlerinizi bekliyorum. Hata kodu: Kernel Security Chech Failure minidump: https://drive.google.com/file/d/1ecyNUABmPbWPxhjnH5259bLexy4xXEb2/view?usp=sharing
  7. edm321

MSİ Frozr AI cooling

Bunu açmalımıyım açarsam hangi moda almalıyım? Performans modu ve Sessiz modu var bide manuel.
  8. edm321

MSİ Center İntel ME sürücüsü kurdu bu nedir?

Soru başlıkta ek olarak zararı varmıdır kaldırmalımıyım oyun için sıkıntı olucaksa fps önemli malum
  9. edm321

Çözüldü✓ Windows kurarken siyah ekran

Windows 10 kuruldu yeniden başlat dedim siyah ekran kaldı fakat pc halen çalışıyor ilk masaüstü olduğundan acemiyim ne yapmalıyım?
  10. edm321

Masaüstü pencere yöneticisi 4GB ram kullanıyor imdat

Twitch izlerken sürekli Opera'da yetersiz bellek hatası alıp kapanıyordu birde baktım 4gb ram yiyor bu ne yapmalıyım?
  11. edm321

Bu SSD Sıcaklığı Normal mi?

ETS 2 oyunundayım şuanda ssd sıcaklığı normal mi????????
  12. edm321

Anlam veremediğim performans düşüklüğü

Merhabalar anlam veremediğim bir performans düşüklüğü ile karşınızdayım şimdi sorun şu: Gayet güzel fps alırken 130 120 civarı bi anda 30 40 fps yukarısına çıkmıyor ne hikmet ise laptobu sarjdan çıkardıktan sonra düzeliyor geri takınca 5 10 dk sonra aynı sorun ortaya çıkıyor bir çok kişi...
  13. edm321

Laptopu şarjdan çıkarıp takmadan FPS düşük oluyor

Sorun başlıkta da yazıyor cidden saçma ama sorun bu. 150FPS'lerde gezen bir oyun aniden 60 70FPS'ten yukarı çıkmamaya başlıyor. Her oyunda farklı FPS mesela Valorant'ta 50 60'a sabitleniyor. Ne hikmetse laptopu sarjını çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor ve bu tekrarlıyor 5 10dk da bir bunun bir...
Geri