Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Boşta yükselen işlemci sıcaklığı sorunu

Merhaba,Başlıkta yazdığı gibi boşta 40 derece de gezen 5600 yaklaşık 4 5 dk civarı boşta pc ye dokunmadığında işlemcisi Saat hızı artıyor ve sıcaklık oyuna girmiş gibi 67 70 oluyor, fareye dokununca anında 40 derecelere düşmeye başlıyor çok saçma bir durum buna ne sebep olabilir ki
  2. byhorozkentli

H55KCL ES Anakart â Hangi tip Win Kurulumu Yapılır

Merhaba Bi Akrabamın Bilgisayarının HDD Bozulmuş Yeni HDD Almış Format Atıverir Misin Dedi, Elimde Uefi Yani gpt ile yazılmış USB Mevcut Ama Acaba MBR Formatında Mı Hazırlim Bilemedim Bilginiz Varmı ? Gpt mi mbr mi hazırlim ? Anakart da H55KCL ES Yazıyor
  3. byhorozkentli

ekran kartı boşta 2000 mhz de çalışması

Merhaba Daha Öncede Olmuştu Resimde Gördüğünüz Gibi Masaüstünde Bu şekilde çalışıyor ekran kartı buda ısınmasına sebep oluyor 50 derecede çalışıyor daha önce sürücüyü kaldırıp kurdum düzelmişti boşta aktif olmuyordu ekran kartı 0-50 mhz arası değişyordu sadece neden ikide bir böyle sapıtıyor ki...
  4. byhorozkentli

ACİL ! Siyah Ekran almaya başladım

Merhaba Sistem sorunsuz çalılıyorken ,Geçen m2 takmıştım üzerindeki etiketi çıkarıp montaj yaptım sonra acaba etiketi çıkarmasam sıcaklığı bi tık düşer mi diye ekranı ve m2 yi söktüm etiketi yapıştırdım geri montaj yaptım ve ne yazıkki siyah ekran da kalıyor pc kasa...
  5. byhorozkentli

Çözüldü✓ Windows Kurulu m2 Değiştirmek

Merhaba Şuan m2 3.0 Kullanıyorum içinde windows kurulu şekilde Şimdi Ben 4.0 m2 Aldım,Nasıl Bi Yol İzlicem Eski M2 yi Biçimlendirmek İçin Ve yeni M2 Yi Takıp Windows Kurmak İçin Aklımdaki Şöyle 120 Lik SSD de mevcut Ona yeniden Win Kursam Kurarken de m2 Yi Biçimlendirsem sistem AÇıldıktan...
  6. byhorozkentli

Çözüldü✓ Sinyal yok pc açılmıyor

Merhaba, halihazırda çalışan bi kasayı başka bi anakartın bios güncellemesi yapmak için komple söktüm anakartı işlemciyi Ramleri vs sonra işi bitirdim söktügüm parçaları eskisi gibi topladım düğmeye basıyorum kasa çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyor dolasıyla sinyal yok diyip...
  7. byhorozkentli

Dvdi Vga dönüştürücü rx 550

Merhaba arkadaşlar, monitörde sadece Vga girişi var alacak olduğum rx 550 2 gb da dvdı girişi var şimdi ben dvdı kablosunu ekran kartına taksam diğer monitöre takacağım ucuna dvdı Vga dönüştürücü ile bağlayıp monitöre taksam görüntü alabilir miyim sorunsuz ?
  8. byhorozkentli

5 bin satılır mı bu parçalar

merhaba ryzen 3100 b450 s2h 2*8 3200 rx 570 4 gb armor bu 4 lü hepsinin garantisi faturası kutusu var ekran kartı 2.5 yıllık diğerleri 1 yıllık 5 bine gider mi
Top Bottom