Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  2. NOMADRANTAN

bilgisayar mavi ekran verdi ne yapcağimi bilmiyom.

Merhabalar hicbirsey yapmadan mozilla video izliyordum sonra bir anda mozilla degisik bir olay pldu ve yanit vermiyor dedi sonra mavi ekran verdi orda 4 secenek bardi ben entera basip durdum sonra bilgisayari kapadim 2 3 gun acmadim sinyal yok diyor. Pc yi satcam nasi duzeltebilirim 1670087742...
  3. NOMADRANTAN

Termal macun hakkında sorularım?

benim anlamadığım bunları nereye sıkıyosunuz? benim pc boştayken boyle suanda onu yapınca kaç olur? performansa bi etkisi var mı?
  4. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  5. NOMADRANTAN

PC'ye termal macun sürsem nasıl olur?

Selamlar açtığım konulardan pc almk istediğimi anlamışsınız ama babam bu arlar çok sıkışık olduğu için bu planı iptal ettim yazın çalışcağım babama destek olcağım. pc ım bu: İşlemci:intel i5 7400 Ekran kartı:msi radeon 580 series 4 gb o.c ekran kartı Ramler:8x2 16 gb 2600 mhz 2400 de olabilir...
  6. NOMADRANTAN

R5 5500-RTX 3060 İkilisinde Darboğaz Olur Mu?

Aquarius 5A-3060 - Game Garaj bu pc darboğaz yapar mı?
  7. NOMADRANTAN

Kasa çalışıyor ama monitör açıldığında sinyal yok yazıyor.

Soru yukarıda sistem özellikleri lazım mi
  8. NOMADRANTAN

Pc mi satmak istiyorum ama satamiyorum?

Merhabalar heryere ilan açmama rağmen hala pc im satılmadı 7000 liraya kadar düştüm.sizce nasi satarım. 1651420898 https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/satilik-kasa.4734/
  9. NOMADRANTAN

Sizce pc yi satmalımıyım yükseltmeli mi?

özellikler İşlemci:intel i5 7400 Ekran kartı:amd radeon 580 series 4 gb o.c ekran kartı Ramler:8x2 16 gb 2600 mhz 2400 de olabilir. Anakart:msi z170a gaming m3 Hdd:500 gb Ssd:joyflash 128 gb ssd m2 mi onu bilmiyorum Kasa:everest line x rgb kasa 2 tane fan vardır Sogutma vardir. Psu :Hadron 600...
  10. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  11. NOMADRANTAN

bilgisayarım darboğaz yapıyomu?

şuan sadece ets 2 oynuyorum ve böyle pc
  12. NOMADRANTAN

Wiztree nasıl kullanılır

Silindi
  13. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  14. NOMADRANTAN

Battlefıeld 2042 başlatılma hatası

yardım
  15. NOMADRANTAN

Fps Nasıl Sabi̇tleni̇r?

dragos bi bilgisayarım var ama açılırken msi logosu gözüküyo onu anlamadım fazla ısınmasın diye fps i sabitlwek istiyorum 1646856236 vede bmonitorun ayarları için hangi tuşlara tıklıyoruz
  16. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  17. NOMADRANTAN

selamlar pc coktu pc hızı 1 hz

arkadaslar merhaba benım normalde 165 hz pc ım vr ama kardesım bı oyun ındırdı ve pc coktu kaptmak zorunda kaldım ondan sonra actıgımdaq karnalık ekran geldı gorev yonetıcısınden bıseyler yaptım sonra bı oyuna baktım bıde ne gorum 1 fps tı ekran bagdastırıcısı acsam bıle 1 hz
Top Bottom