Arama sonuçları: *

1. Deep

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d ) Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp...
  2. Deep

Virüs bulaştırdım ne yapmalıyım

Topaz Video Ai indireyim dedim GTA 5 ücretsiz misali bişey yaptım baya ortalık karıştı Görev yöneticisinde 10 20 tane bilmediğim uygulama var ekran gidip geldi falan 😬
  3. Deep

Yeni işlemciyle görüntü alamıyorum

Msi b320m a Pro max anakarta elimde birkaç ay önce başka bilgisayarımdan söktüğüm R5 5600G ve Rx580'i takacağım 1Tb'ta SSD ve Psu aldım 600W Eski işlemci R3 3200G İlk sistemi topladım görüntü alamadım bende eski işlemciyi takıp bios update yaptım yeni işlemciyi taktım gene görüntü gelmedi...
  4. Deep

R5 5600G Msi A320M-A Pro ile çalışır mı?

Sorunum görüntü alamıyorum Bios pilini çıkardım taktım Ramleri kontrol ettim tek denedim çift denedim yok olmadı sistem detaylarını yazıyorum. 2 tane bilgisayarda değiştirdiğim parçalardan 1 tane yeni bilgisayar çıkardım sistem şöyle İşlemci: Ryzen 5 5600G Anakart: Msi A320M-A PRO Ekran Kartı...
  5. Deep

C: Diskini tamamen D: ye nasıl taşırım?

C: Diskindeki verileri Windows ile beraber tamamen D: Diskine taşıyıp içinde hiçbirşey kalmamış C: Diskini başka bir bilgisayarda kullanmam lazım D: 2 TB olduğu için depolamayla alakalı bir sorun yaşmam (D: Diskini bölüp yeni C:diskini yeni oluşturduğum alana atıp ismini C: yapabilirim kafama...
  6. Deep

İşlemci Uyumsuzluk Sorunu Nasıl Çözülür?

Elimde 3 tane işlemci var hangisini takarsam takayım sistem sadece 1 tanesiyle çalışıyor oda eski sistemdeki işlemci 3200G Bios güncel, İşlemcilerin arızalı olduğunu sanmıyorum 5600x birkaç ay öncesine kadar kullandığım bir işlemci,Psu'lar sağlam Ekran kartı sağlam RAM'ler sağlam başka sistemden...
  7. Deep

Ekran Kartı Takınca Sistem Neden Çalışmıyor?

Delirmek üzereyim tanrılara dua mı etsem acaba çalışması için? Olabildiğince kısa sorunu yazıyorum.(2. Konu bu) Sistem Apu işlemci kullanıyordu yeni anakart, işlemci ve Gpu aldım herşeyi topladım (Eski ssd hdd kasa ile) çalışmadı. Psu yu değiştirdim çalışmadı, psu'yu tekrar değiştirip eski...
  8. Deep

Çözüldü✓ Yeni İşlemciyle Bilgisayar Neden Çalışmıyor?

Dostlar eski anakarta Ekran kartı takamadığım için (mini Itx kasada micro atx anakart takılıydı) yeni Itx anakart aldım sistem apu R3 3200g ile çalışıyordu hem İşlemci hem Ekran kartı yükseltmesi yapıcam elimde başka bilgisayara yükseltme yaptığım için çıkan parçalar var R5 5600x ve Rtx 3060ti...
  9. Deep

Windows Update "INTEL - System - 10.1.36.7" hatası

Arkadaşlar yeni laptop aldım asusun sitesinden driver yükleme programından driverları indirttim windows update yaptım ama 2 tane update yapılamıyor nasıl çözerim? 1737039906 1737039950 ve windows hello çalışmıyor kamera yüz tanımalı olan 1737039962 oda hata veriyor
  10. Deep

RX6800 Coil whine sorun yaratır mı?

Sistemde xfx rx 6800 qick 319 var ve 3d Slicer programında mouse hareket ettirince modelle oynayınca ses yapıyor cızırtı gibi. Herhangi bir sorun yaşatırmı müdahale etmem gereken bir durum varmı? Yeni bir oluşan bir şey değil birkaç aydır var.
  11. Deep

Bilgisayar kendi kendine Bios'a atıyor

Dostlar bilgisayar kendi kendine biosa atıyor nasıl çözerim? 1736770572 Anakart: Gigabyte B450m S2H İşlemci: R7 2700x Ram; 2x16 2400mhz (Cl bilmiyorum mhz emin değilim) Ekran kartı: GTX 1060
  12. Deep

Açılma ekranındaki bu yazı ne?

13. Deep

Mosfet arızası Tamiri 2900TL normal olabilir mi?

Merhaba Asus Prime X570-P anakartım arızalandığı için bilgisayarcıya götürdüm mosfetin arızalandığını ve 2900 TL masrafı olduğunu söyledi, Anakart Sarı sitede sıfır kapalı kutu zaten 5000 TL bu işlem cidden bu kadar masraflımı? Ben 500 ila 1500 TL arasında bir şey bekliyordum.
  14. Deep

Çözüldü✓ Driver Yükleme. Nasıl doğru yüklenir?

Güncel olmayan driverlarım var nasıl yüklemeliyim anakartın sitesinden yükledikten sonra ne yapmalıyım? Her zaman masaüstüne yükleyip yeniden başlatıp dosyaları siliyorum olması gereken öyle mi? 1730445283 Setup.exe dosyalarını açıp devam et devam et diyorum
  15. Deep

Sistem Kasadan açılmıyor Anakart üstünden açılıyor

Bilgisayarın anakartı arızalanmıştı (Bilgisayarcının dediği) anakartı değiştirdim Msi X570 ace aldım taktım sorunsuz çalıştı ama bios güncellememiştim çalışıyor diye ellemedim ( Tuşa uzun basınca bas çej yapınca açılıyordu) 1 hafta sonra anakarttan 0d hatası aldım şimdi bios güncelledim format...
  16. Deep

Full format atıcam Lisans nolcak?

Merhaba ucuz lisans kodlarından almıştım şimdi pc ye format atmaya karar verdim lisans kaybolur mu?
  17. Deep

Çözüldü✓ CPU post-memory initialization Hatası

Merhaba yakın zamanda Bozulan Asus Prime X-570 anakartımı Msi Meg x570 ace ile değiştirdim, Yeni anakartımın üstünde bir Led var ve Hata kodlarını gösteriyor. 32, 33, 34, 36, 37 gibi kodlar var bilgisayarda iş yükü oluşunca kodlar değişiyor hepsini teker teker takip etmedim ama bilgisayar şuan...
  18. Deep

Bu ses nerden geliyor olabilir?

Dostlar başıma ilginç bir şey geliyor şuan, Furmark testinde Sağ üstteki Render Furry object'i kapatınca tiz bir ses geliyor sürtünme sesi gibi ama ciyak ciyak bişey tekrar açtığım anda duruyor bu nedir anlam veremedim. 1717081540 Videosunuda çektim sesi anlayın
  19. Deep

Çözüldü✓ Kullanımıma göre hangisine öncelik vermeliyim Cpu/Gpu

Merhaba Şuanki sistemim detaylı olarak bu: Kasa: NZXT H5 Flow (1 egzoz 1 Gpu'ya üfleyen Önde 2 tane 140mm) Anakart: Asus Prime X570-P Ekran Kartı: Zotac 3060ti Twin Edge 8 GB Oc Edition İşlemci: Ryzen 5 5600x RAM: Kingston Fury Beast 8GB 3600Mhz CL17 x4 M.2 SSD C disk : Samsung 980 Pro 500GB...
  20. Deep

Çözüldü✓ Kasayı yeni topladım fakat görüntü alamadım.

Sistemi topladım, taktım kablosunu, bastım tuşa işlemci fanı dönüyor ışıklar yanıyor ama görüntü yok. Düşüncem Anakart eskiden Ryzen 3 3200g ile kullanılıyordu bios sürümü eski olabilir ama elimde başka işlemci yok. Sistemde apu işlemci var ama geçici olarak başka bir bilgisayara aldığım ekran...
Geri