Arama sonuçları: *

1. S

A320mk pro secure boot seçeneği yok

Colorful a320mkpro anakartim var valorant gircem tpm acik secure boot kapali oldugu için oyuna girmiyor hata veriyor win 11 deyim nerdedir bu secure boot
  2. S

Dual channel ram fps ye ne kadar etki eder

Sistemim r3 3100 gtx 1650s 8gb ram var valorant oynuyorum normalde sartlarda 170-200fps alırken catismada 120 110 lara kadar dusebiliyor her şey güncel ve stabil 8gb ramime bi 8 daha alsam catisma ortaminda biraz daha yuksek fps alabilir miyim?
  3. S

Bimden aldigim steelseries rival 3 ü nereye göndercem

Arkadaslar bende rival 3 var bimden aldım bunu iade nasıl edebilirim despec yaziyor garanti belgesinde onlarla mı iletişime geçecem yardım lütfrn
  4. S

Arctic f12 fan soket olmuyor

Arkadaslar f12 pwm siyah fan aldim yalniz benim kasada eskiden rgb fan oldugu icin 6 li pin girisi vardi oraya takamadim cunku fan 4 pin anakartin sys fan yerine takmam gerekiyormus ama ordada 3 iğne pin girişi var nasil bi donusturucu almam lazim? Lütfen yardım
  5. S

Performans sorunu az fps

r3 3100 1650s 8gbram 240gb ssd var he şey güncel csde mesela 130 200 arası oluyor internetteki testlerde daha yüksek nedeni ne olabilir valoranttada aynı sıkıntı var ne yapmalıyım
  6. S

Discordda oda limiti en fazla kaç olabilir

sesli odalarda en fazla kaç kişi olabilir
  7. S

Valorantta normalden daha düşük fps alıyorum

Sistemim r3 3100 1650s 6gb ram 180-200 arası alırken 120lere kadar düşebiliyor sebebi nedir değerler normal mi?
  8. S

Oyundayken Kasadan gelen cizirti sesi

Sistemim Ryzen 3 3100 1650super 8gb ram Vx plus 400 watt Csdeyken yok ama r6 dayken az bi cizirti sesi geliyo neyden kaynaklaniyor olabilir
Geri