Arama sonuçları: *

1. ewone

laptop'ta ekranı başka ekrana yansıtınca fps artıyor

merhabalar acer nitro 5 kullanıcısıyım i7 11800h 3060 95w sistemi var oyunlarda fpsim düşük olduğu kanaaatine vardım araştırmalarımın sonunda bu videoyu buldum ekrana yansıtmak istemiyorum bunun bir çözümü var mıdır acaba ?
  2. ewone

windows 11 bellek kullanımı %99

yeni laptop aldım ve 8gb ram var win 11 kurdum bi kaç aydır sorunsuz kullanıyordum pcnin içinde google harici hiçbir uygulama yüklü değil geçen haftalarda bi güncelleme geldi intel güncellemesi ondan sonra bellek kullanımım %99larda geziyor napsam bilemedim önerileriniz var mı?
  3. ewone

Acer Nitro 5 Google sayfa yanıt vermiyor hatası

Merhaba neredeyse 3 ay önce acer nitro 5 i7 11th 3060 bir laptop aldım. Bu hafta bir sistem güncellemesi geldi intel Arc control üzerinden onu yükledim ve Googlede 20-30 dakika geçirdikten sonra sayfa yanıt vermiyor yazıyor uygulama kapanmıyor ama Googlei kullanamıyorum pcyi yeniden kapatıp...
  4. ewone

acer nitro 5 3060 ısınma sorunu

1 ay önce bir laptop aldım ve bir kaç benim tarafımca şikayetim var laptop valorant oynarken 200 fpsi geçmiyordu ve 80 derecelere kadar çıkıyordu internetten bir çözüm buldum ve intel arclerini güncelleyerek çözdüm 400 altı görmüyorum fpsi ama şimdi de gerçekten çok fazla ısınmaya başladı 90-92...
Geri