Arama sonuçları: *

1. tümen

İlk açılışta internet gelmiyor

Bilgisayar ilk açıldığında bazen internet olmuyor yrniden başlatınca geliyor. Uyku moduna alıncada aynı sorunla karşılaşıyorum ama yeniden başlat yapınca düzgünce geliyor
  2. tümen

Win kurarken depolama birimleri hangi sırada

3 tane 1tb lik depolama birmim var kurarken hangisi hangisi nereden anlıyoruz 1715923782
  3. tümen

Silinen dosyaları geri yükleme

Geri dönüşüm kutusundan silinenleri geri yükleyebilir miyim
  4. tümen

Pc her açılışta bu uyarıyı veriyor

Bende kod vs yok n tıklayınca açılıyor pc ama sürekli bu ekranla açılıyor Benim bitlocker ayar sekmem bile yok hiç kullanmadım
  5. tümen

BitLocker ayarlarını bulamıyorum

ayarlar ve denetim masasında bulamıyorum win 10 bu yeri bulamıyorum bunu yapmam lazım
  6. tümen

lımbo gamepad çalışmıyor

diğer oyunlarda pcde vs sorunsuz çalışmakta
  7. tümen

fear 1 açılmıyor pc donuyor

oyunu açtığımda sıyah ekran oluyor ve hiçbir şekilde kapanmıyor tepki vermiyor görev yöneticisi vs çalışmıyor kasa üstünden kapatıyorum steam oyunudur 3060ti 5600
  8. tümen

Discord sebepsiz açılmıyor

9. tümen

steam oyun bildirimini kapatma

bunu nasıl kapatabilirim
  10. tümen

uyku modundayken açılıyor

sebebi nedir
  11. tümen

steam oyunların simgesi yok

silip tekrar oluşturuyorum yine aynı
  12. tümen

Bu parçalar ne kadar eder

kullanılmadı faturalı açılmış kutuları var https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg11a-atx-4-adet-rgb-fan-temperli-cam-fsp550-51aac-550w-80-eu-psu-gaming-kasa-fiyati,1931925357.html...
  13. tümen

pc bazen açılmıyor beyaz ışık

asus rog 550f anakartın beyaz vga ışığı yanıyor hiç açılmıyor pc bios güncel -gpu takıp çıkardım ram leri sökup takttım kablolamayı kontrol ettim psu aç kapa bekletınce bazen şans eseri çalışıyor ve çalışmasında herhangi bir problem yok
  14. tümen

Witcher 3 düşük fps

Pc özelliklerim I7 2600 1060 6gb 8x2 1333mhz ram Ben 30 fps aliyorum aksiyon aninda dusuyor Yt deki videodakı arkadaş yüksek fps bunun sebebi nedir
  15. tümen

Forza horizon 4 açılmiyor

Oyun açılmiyor oyunun fotosu açiliyor Xbox game pass im var pc oyunu indirim kisayol olustur diyorum masaustune oyunun fotoğrafı geliyor Xbox uzerinden de oyna diyorum fotoğraf açiliyor yine
  16. tümen

Bu pc sekiro oynatir mi

I7 2600 1060 6 gb 4gb 1333mhz x2 Win10
  17. tümen

Out of range kurtulamiyorum

Iso dosyasi ile pc onar yaptim olmuyor Baska monitore takio en dusuk ayarlari yapiyorum olmuyor Driverler guncel Anakart pegatron ipxsb-h61 Guvenli moda da gecemiyorum tum tuslari denedim
  18. tümen

Çözüldü✓ Bios ayarini yapamiyorum Format atmak için

Bios ayarini yapip kaydetip cikinca kisa cizgide kaliyor Ssd formatli usbde win 10 var Iso ile mbr yazdim yine olmuyor
  19. tümen

bu hangı program ile yapılıyor

afterburnerden mı yapılıyor yoksa başka bır uygulama mı
Geri