Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Bilgisayarımda virüs var sanırım?

İyi akşamlar beyler,şu 1 haftadır falan sürekli sağ altta antivürüs bildirimleri geliyor 1-2 adet tehlikeli dosya bulundu diyor.Tarama cart curt için tıkladığımda ücret istiyor.Ve biraz da yavaşlama oldu bilgisayarda takılmalar falan oluşmaya başladı.Önerebileceğiniz virüs tarama ve virüs koruma...
  2. bosbelesbiri

Çözüldü✓ ANAKARTIMIN ETHARNET IŞIĞI YANMIYOR

Sürekli internet git gel yapıyor önceden de konu açmıştım.Az önce yine oldu kabloları falan söktüm herşeyi tekrardan taktım.Ama etharnet kablosunu taktım modemde ki lan ışığı yanıyor..Anakartımda etharnet kablosunu takınca ışık yanmıyor haliyle pc ye internet gelmiyor. Ne olmuş olabilir acaba?
  3. bosbelesbiri

PC SD KARTIMI OKUMUYOR

Go pro ile kayıt yapıyordum yağmur yağdu su geçirdi içindeki hafıza kartını pc ye taktım önce çalıştı 10-15 dk kadar sonrasında instagramda sorun yaşadım pc yeniden başlattım akrtı okumamaya başladı.Disk biçimlendir diyor biçimlendirirsem de tüm videolar gidiyor.Ne yapmam lazım? Acil yardım...
  4. bosbelesbiri

Pc açılışta pin istiyor kaldıramıyorum ne yapmam lazım?

Beyler cumartesi günü pc ye sıfırdan kurulum yaptım.İşte bana şifre falan oluşturttu sonrasında ayarlardan bi türlü kaldıramadım her açılışta istiyor şuan kafayı yiyeceğim.W11 işletim sistemi. Windows hello falan diyor pin kullanmayınca da başka bir parola koydurtturuyor.Pini kaldırıyorum mesela...
  5. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Bilgisayarımı sıfırladım yapmam gereken işlem var mı?

Bilgisayarımı komple sıfırladım biraz kasma vardı.Biostan yapmam gereken en baştan işlemler var mı? Yoksa direk uygulamaları yükleyip kullanmaya devam mı edeyim.
  6. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Bu kartı bilgisayarıma takmanın bi yolu var mı?

Bu kartın içinde kayıtlı videolar var bunu bilgisayara takmanın bi yolu var mı?
  7. bosbelesbiri

Valorant oynarken oyun içinde birdenbire internet sıkıntısı

1-2 el oynadım sorun yoktu ancak bir maç daha gireyim dedim ve bu şekilde oldu.Mesajlar,ses vs anında gidiyor sıkıntı yok ama oyun oynanmıyor. Çık gir yaptım pc yeniden başlattım modemi yeniden baslattım yine olmadı. https://video.hizliresim.com/MKI5JetULuFgfqj/watch Tekrar oyuna girdim bu...
  8. bosbelesbiri

tuşlar basmıyor klavyede veya yanlış basıyor

arkadaslar sabah klavyeyi temizledim sonra taktım tuşları işte az önce açtım pc yi normalde 2 sayısına basıyor ancak valorantta oyun içinde basmıyor chatte iken basıyor tabancaya geçmek istediğimde basmıyor birde capslock tuşuna basınca x harfini yazıyor x harfine basınca da büyük yazmxaya...
  9. bosbelesbiri

Çözüldü✓ pc formatlıycam w11 ancak w11 anahtarıma ulaşabilir miyim

W11 işletim sistemli pc yi formatlıycam ancak tekrardan w11 etkinleştir yazısı çıkarmı kodu 25 TL'ye almıştım orjinal değil yani. Cmd ye yazdığımda ise bulmak için -OriginalProductKey- diyor.
  10. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Days gone oynarken harita yüklenmemeye basladı

1-2 haftadır oynuyodum oyunu ilk defa bugün böyle oldu haritadaki insanlar falan kayboldu evler de böyle oldu kamptaki.Neden kaynaklanmıs olabilir? rx6600-ryzen 5 5600g
  11. bosbelesbiri

Çözüldü✓ masaüstü simgesi kayboldu

Agalar küçük kuzen benim haberim yokken karıştırmış pc yi.Bu bilgisayar yazan masaüstü uygulaması kaybolmuş arama kısmında da çıkmıyor nereden bulabilirim?
  12. bosbelesbiri

Görüntü gidiyor,restartlayınca uzun bi cızzzzzzzz sesi

Arkadaşlar ryzen 5 5600-rx6600 sistemim var.Yaklaşık şu 2 aydır 2.oldu, pc açıkken monitör gidiyor (gri bi ekran oluyor tam kapanınca ki hali gibi değil) ses falanda geliyor. Kasanın tuşundan pc yi kapatıp tekrar açtığımda ise önce cızzzzzzzzz diye ötüyor uzun baya sonrasında işlemci fanı...
  13. bosbelesbiri

Kasam garantiye gitti başka kasa ile çalıştırsam sorun olurmu?

Dün kasamı garantiye verdim psu da kasada dahil olduğu için çıkarmadım.600w psu vardı kasada.Birkaç haftaya gelecek ama beklemek istemiyorum. Şuan elimde 2.bir kasa daha var Kasada 250w psu var.Sistem yanarmı bi soru olurmu. Ryzen 5 5600g b450m s2h v2 anakart 8x2 ballistix ram 3200mhz 480ssd...
  14. bosbelesbiri

Kasayı garantiye nasıl gönderebilirim?

Rampage'e kasamı garantisi devam ettiği için tamir için göndereceğim.Ama kasanın içindeki parçaları çıkarmam lazımmı işlemci ram falan filan?Bilgim yok.Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  15. bosbelesbiri

Bağlantı noktası güç yüklenmesi hatası

ARKADAŞLAR BU HATAYI ALIYORUM PC Yİ YENİ AÇTIM. yeniden falan başlattım ama yine aynı.Görseldeki sıfırla ve kapat seçeneklerinede bastım ama sürekli çıkıp duruyor gitmiyor. 1665950367
  16. bosbelesbiri

garanti için ne yapmam gerekli

hepsiburada üzerinden rampage marka mouse aldım.yanındaki fonksiyonel tuşların 2 si bozuldu diğer 2 si çalışıyor garantisi devam ediyor garanti için hepsiburada üzerinden işlem yapmam gereklimi yoksa direk rampage ile mi görüşmem gerekli
  17. bosbelesbiri

monitör yarım salise kadar gidip geliyor

Günaydın,sorunum şu ekran kartı taktıktan sonra monitörüm yarım salise kadar (göz kırpıyormuş gibi) arada bir gidip geliyor.Farkedebiliyorum neden oluyo olabilir.
  18. bosbelesbiri

amd işlemci apu sistemde güncelleme hatası

ryzen 5 5600g işlemcim var ve daha demin amd software dan güncelleme geldi,güncelledikten sonra da bu hatayı aldım software açılmıyor
Top Bottom