Arkadaşlar, bilgisayarım çok tozlanmıştı. Nemli mikrofiber bez ile fanları sildim, bilgisayar çalıştı ama görüntü gelmedi. BIOS pilini söktüm ve taktım, ekran kartını söktüm, RAM'lerin yerlerini değiştirdim fakat görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, yeni aldığım bilgisayarım üstteki fanı çalışmıyordu bugün çalıştırdım bi anda ses çıkarmaya başladı herhalde çok hızlı döndüğünden ne yapabilirim?
1662377399
?
Arkadaşlar anakartımın içinden wifi anteni çıkmadı ethernet ile bağlamam lazım ama istemiyorum eski bilgisayarımın wifi anteni yenisine takılır mı?
1658517833
?
Arkadaşlar monitörümde vga ve dvi girişi var ben vga kullanıyordum apu sisteme geçip dvi kullanıcaktım ama dvi kablomun olmadığını fark ettim hangi dvi-d kabloyu alacağım bilmiyorum dvi-d kablo önerir misiniz?
Arkadaşlar ilk başta şöyle bir şey çıkıyor 3 saniye sonra error 1962 diyor lütfen yardım edin bir yanıt yazıp daha dönmeyeceğinizi biliyorum lütfen dönün
1656773720
Lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar bilgisayarı açtım 5-10 dk sonra mavi ekran verip böyle bir hata verdi ve bu ekranda durdu
1656587842
Dünyanın en iğrenç forumu çok boktan bir forum hiç yanıt veren yok ***
Arkadaşlar monitörümde vga ve dvi girişi var ben vga kullanıyordum apu sisteme geçip dvi kullanıcaktım ama dvi kablomun olmadığını fark ettim hangi dvi-d kabloyu alacağım bilmiyorum dvi-d kablo önerir misiniz?