Arama sonuçları: *

1. LEFT

HyperX Solocast çalışmıyor

Mikrofonun kablosu sertçe çekildi ve 2-3 kablo ile denememe rağmen çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
  2. LEFT

Wraith Prism takılmıyor

Arkadaşlar, Wraith Prism soğutucuya sahibim. Bir mandalı taktıktan sonra diğeri aşağıya inmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. LEFT

Temizlik yaptıktan sonra görüntü gelmiyor

Arkadaşlar, bilgisayarım çok tozlanmıştı. Nemli mikrofiber bez ile fanları sildim, bilgisayar çalıştı ama görüntü gelmedi. BIOS pilini söktüm ve taktım, ekran kartını söktüm, RAM'lerin yerlerini değiştirdim fakat görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım?
  4. LEFT

Kasa fanım ses çıkarıyor

Arkadaşlar, yeni aldığım bilgisayarım üstteki fanı çalışmıyordu bugün çalıştırdım bi anda ses çıkarmaya başladı herhalde çok hızlı döndüğünden ne yapabilirim? 1662377399 ?
  5. LEFT

windows 11 Valorant tpm 2.0 hatası

Arkadaşlar anakartımda tpm 2.0 açık hata veriyor kapadım yine veriyor yardımcı olur musunuz?
  6. LEFT

Eski bilgisayarın wifi anteni yeni bilgisayara takılır mı?

Arkadaşlar anakartımın içinden wifi anteni çıkmadı ethernet ile bağlamam lazım ama istemiyorum eski bilgisayarımın wifi anteni yenisine takılır mı? 1658517833 ?
  7. LEFT

Dvi d kablo önerisi acil

Arkadaşlar monitörümde vga ve dvi girişi var ben vga kullanıyordum apu sisteme geçip dvi kullanıcaktım ama dvi kablomun olmadığını fark ettim hangi dvi-d kabloyu alacağım bilmiyorum dvi-d kablo önerir misiniz?
  8. LEFT

Error 1962 : no operating system found hatası

Arkadaşlar ilk başta şöyle bir şey çıkıyor 3 saniye sonra error 1962 diyor lütfen yardım edin bir yanıt yazıp daha dönmeyeceğinizi biliyorum lütfen dönün 1656773720 Lütfen yardımcı olun
  9. LEFT

Bilgisayar donup mavi ekran veriyor

Arkadaşlar bilgisayarı açtım 5-10 dk sonra mavi ekran verip böyle bir hata verdi ve bu ekranda durdu 1656587842 Dünyanın en iğrenç forumu çok boktan bir forum hiç yanıt veren yok ***
  10. LEFT

Dvi d kablo önerisi

Arkadaşlar monitörümde vga ve dvi girişi var ben vga kullanıyordum apu sisteme geçip dvi kullanıcaktım ama dvi kablomun olmadığını fark ettim hangi dvi-d kabloyu alacağım bilmiyorum dvi-d kablo önerir misiniz?
  11. LEFT

Fifa 18 directx function hatası

Arkadaşlar oyun açılırken ya directx hatası veriyor ya da oyundan atıyor
  12. LEFT

GT 730 İ3 7100 sistem 720p lowda Fifa 18 oynatır mı?

Arkadaşlar sistemim i3 7100 GT 730 4gb ram 4gb ramle çok drop yiyiyorum rami 8 yaparsam 720p lowdaki droplar kalkar mı?
Geri