Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

Çözüldü✓ PC fanları dönüyor ama hiçbir port çalışmıyor!!!

Merhabalar pcyi açıyorum fanlar dönüyor fakat hiçbir port çalışmıyor klavye mouse görüntü fln yok ne yapabilirim? Bios pili söküp taktım ramleride aynı şekilde ama nafile hiçbir işe yaramadı
  2. Kıtalararası balistikfüze

nvidia oyun içi yer paylaşımı sesi kaydetmiyor

merhabalar cs oynarken alt+f9 ile kayıt alıyorum ama sadece görüntü kaydı alıyor ses yok ne yapabilirim?
  3. Kıtalararası balistikfüze

Fan çoklayıcıya fan çoklayıcı takılır mı?

Merhabalar soru başlıkta 2 li fan çoklayıcı var bir ikili daha alsam takılır mı
  4. Kıtalararası balistikfüze

Çözüldü✓ Monitöre görüntü gelmiyor ne yapmalıyım

Merhabalar ne yaptıysam monitöre görüntü gelmiyor kasayı açtım tankeri silgiyle sildim ekran kartını söktüm taktım dp kablosunu söktüm taktım ramlerin yerini fln değiştirdim ama görüntü gelmiyor ne yapabilirim başka
  5. Kıtalararası balistikfüze

windows yazıcı driverlarını sildim nasıl düzelteceğim

beyler soru başlıkta yardım lazım çok acil çıktı almam laızm
  6. Kıtalararası balistikfüze

steam üzerinden oyuna girerken cızırtı gelip pc kapanıyor

steam üzerinden forza5 ve cs2 girmeyi denedim ikisindede girerken cızırtı sesi gelip pc kapandı ama gta5 girerken sorun olmuyor nasıl çözerim bu sorunu
  7. Kıtalararası balistikfüze

pc ayarlarından işlemci kullanımını değiştirdim sorun olur mu??

resim ekledim en üstteki %100 dü %95 e çektim altındaki edilgendi etkin yaptım en aşşağıdakide 100 dü 95 yaptım not: işlemci çok ısınıyodu 90 derece fln düşürdüm şimdi pubg de 65 derece oynuyorum sorun teşkil eder mi? yaptığım işlem
  8. Kıtalararası balistikfüze

Çözüldü✓ Kasanın yan tarafını nasıl açarım

Kasanın bu tarafını nasıl açacağım 2. Resimdede görüldüğü üzere 2 tane vidasını söktüm ama açılmıyor kasam delta rgb
  9. Kıtalararası balistikfüze

Çözüldü✓ Pc açılmıyor yardım???

Sabah kahvaltı yapıyodum sonra geldim PC nin başına oturdum mouse hareket ettirdim ilk başta biraz haraket etti sonra takıldı bende kablosunu söküp taktım sonra kendi kendine ekran gitti klavyenin ışığı söndü mouseninde sonra bi kapatmaya çalıştım PC nin kendi tuşundan sonra kapanmadı psu dan...
  10. Kıtalararası balistikfüze

Çözüldü✓ Bu sinir bozucu bölümü nasıl kaldırabilirim

5 dk balkona çıkmıştım kardeşim klavyede rastgele tuşlara basmış herhalde bunu nasıl kaldırırım
  11. Kıtalararası balistikfüze

Beyler sorun ne bakarmısınız??

“input not support” giriş desteklenmiyor yazıyo ama PC ile her şeyi yapabiliyorum eskisi gibi 1651515713 Kapat aç yaptım düzeldi ama neden oldu anlayamadım beyler
Top Bottom