Arama sonuçları: *

1. Zeusaqa

Yardımınıza ihtiyacım var (Görsel)

Sistemim bu şekilde yarın diğer monitörüm de geliyor ona göre konum ayarlaması yapacağım fakat sağdaki laptopu ekstra mouse ve klavyeye gerek olmadan tek mouse klavye kullanarak devam etmek istiyorum bunun için ne yapmam gerek yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  2. Zeusaqa

KASADAN GELEN SES NEDİR?

Arkadaşlar A Way Out oyununa girdim ve kasadan böyle ses gelmeye başladı bu nedir?
  3. Zeusaqa

7500F sıcaklık sorunu

Boşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
  4. Zeusaqa

9070 XT yeni sistem COD ve diğer oyunlarda benzer çökme

Oyun oynarken bir süre sonra oyunda çökmeler oluyor ve kapanıyor örnekteki görseldeki gibi hata kodu alıyorum sizce sorun ne olabilir?
  5. Zeusaqa

Çok acil yardım montajda büyük sorun

İşlemci ram ve kule tipi soğutmayı montajladım anakarta fakat anakartı kasaya montajlarken çok sorun yaşadım yükseltici vida yuvalarını anakart üstünden normal vida geçirerek sıktım 1 tane yükselticiyi yerleştirmeyi unuttuğumu fark ettim ve komple sökmeye çalıştım fakat vidaları sökemiyorum...
  6. Zeusaqa

PC MONTAJ YARDIM LÜTFEN

Sistemimi tek tek topladım montaj için adım adım rehber olacak bir video veya makale varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
  7. Zeusaqa

WI-FI Adaptörü bağlanıyor ama bağlanmıyor 🧐

Yaklaşık 3 sene sonra pcyi kutusundan çıkardım ve tekrar kurdum fakat telefon tablet laptopla bağlandığım internete bağlanamıyorum bu şekilde gösteriyor sorun nedir?
  8. Zeusaqa

Her saat başı 16 geçe internet gidiyor

Yaklaşık 1 hafta önce çok nadir olan internet kopmalarım için saha ekibi talep ettim, gelen arkadaşlar iç tesisatta sorun var şuanda eve internet almanız mümkün değil dediler halbuki daha 1 dakika öncesine kadar kullandığım ve hızı tam olarak 45 46 Mbps olarak alıyordum, herneyse dışarıdan...
  9. Zeusaqa

Her saat başı **:16 geçe internetim gidiyor

Arkadaşlar selamlar başlıktada belirttiğim gibi, saat 1 saatte bir tam olarak saati 16 geçe modemimde internet 25 30 saniyeliğine kesiliyor, bunun ne modemle ne sağlayıcıyla alakalı olduğunu düşünüyorum sanki bilinçli olarak programlanmış bir şey istisnasız her saati 16 geçe bunu yaşıyorum bir...
  10. Zeusaqa

Nerden geldiğine emin olamadığım ses Yardım eder misiniz?

Arkadaşlar selamlar bilgisayara yük bindirince arka taraftan gelen sanki harddisk sesi gibi bir ses geliyor fakat sistemde HDD yok, psudan şüpheleniyorum o tıkırtılar aşırı rahatsız etmeye başladı Aşağıda sesi kaydettim
  11. Zeusaqa

Cat6 kablo aldım hız düştü

Eski bir wifi adaptörü ile kullandığım internetin speed testte 35/40 Mbps değerlerini alıyordum ve IDM kullanırken indirme hızım saniyede 3,5 4 MB kadardı şuanda kablolu bağlandım ve internet hızım speedtestte 47/48 lere kadar görüyor fakat IDM üzerinden saniyede 1 MB'ın üzerine çıkmıyor...
  12. Zeusaqa

DisplayPort görüntü vermiyor

Kasa ve monitörü sıfır aldım bugün kurulumu herşeyi yaptım fakat DisplayPort kablosu takınca monitöre görüntü gelmiyor. Hdmi kablosu takınca stabil çalışıyor sizce sorun nedir? DP kablosu kutudan çıkan sıfır ürün
  13. Zeusaqa

Kasadaki sorunu çözemiyoruz

Merhabalar, bir arkadaşımın kasadı var 750Ti ekran kartı olan ddr3 bir sistem. Kasayı dik konuma getirip Furmark yaptığımızda ya da bilgisayarı normal olarak kullanırken kendi kendine reset atıyor fakat kasayı yan yatırdığımızda herhangi bir problem olmuyor testi bitirebiliyor ve herhangi bir...
Geri