Arama sonuçları: *

1. Veysel35

Memtest Yapmadan Mhz ayarı yapmak gerekiyor mu?

Arkadaşlar benim bir ram arızalandı. Taktığımda görüntü vermiyor. Mhz düşürdü çalıştı. Neyse ben memtest yapıyorum şu an. Mhz düşükken test yapılması bir şey değiştirir mi? (Ramler 3600Mhz Cl16 2x8)
  2. Veysel35

Ramden dolayı reset atma sorunu olabilir mi?

Arkadaşlar bugün ramin tekinin kernel 41 hatası verdirdiğini düşünüyorum ondan olma ihtimali var mı?
  3. Veysel35

Bilgisayarın Yeniden Başlatma Sorunu

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilgisayarımın kendini yeniden başlatma sorunu vardı bayadır. Bugün yeni psu ile denedik. Yine aynısını yapıyor. Sebebi ne olabilir? Bütün parçaları sıfır aldım. 1.5 yıl oldu toplayalı. Ama bu sorun 650w psudan 850w a geçtiğmden beri yaklaşık 1 yıldır yapıyor. Bazen uzun...
  4. Veysel35

Bilgisayar Yeniden Başlatma Sorunu

Merhaba arkadaşlar benim pc bugün 3 kez kendini yeniden başlattı. Kasamı servise göndermiştim uzay sistem kullandım belli süre onda da ilk 1 2 gün yeniden başlatma sorunu oldu sonra bir daha olmadı. Bugün kasa geldi ve yerleştirdim. Cod oynarken bir anda yeniden başlatıyor. 2 3 defa aralıklar...
  5. Veysel35

NZXT H510 Elite ön jack girişi çalışmıyor

H510 Elite kasamı garantiye yolladım ve değişim aldım, içine kurulum yaptım ama hd_audio kablosu doğru yere takılı olmasına rağmen hiçbir şekilde okumuyor, görmüyor veya uyarı vermiyor Realtek menüsünde. Kulaklık veya jak girişli herhangi bir cihaza tepki vermiyor. Format attım çare olmadı...
  6. Veysel35

Dosyanın Türünü Öğrenip Açmak

Arkadaşlar bir dosya indirmiştim 1 ay önce uzantısını bulamıyorum. Pdf,word,e pub denedim açılmadı. Var mı uzantıyı bulacak program*
  7. Veysel35

Yeni Sistemimde Usb Takma Çıkarma Sesi Geliyor

Arkadaşlar yeni sistem topladım. 2 gündür usb takma çıkarma sesi geliyor. Takılı bir şey yok. Klavye mouse var onlarda da sıkıntı yok. Ses dışında bir problem yok. Aşağıda küçük ok kısmında da bir şey görünmüyor.
  8. Veysel35

Çözüldü✓ 6600Xt'yi Kontrol Amaçlı Eski sistemimde Deneyebilir Miyim?

Merhaba arkadaşlar 2 hafta oldu 6600xt yi alalı ama deneme şansım olmadı. Bir sıkıntısı var mı diye görseldeki sistemde deneyebilir miyim? Amaç sadece denemek.
Top Bottom