Arama sonuçları: *

1. O

internetim kesilip duruyor

arkadaşlar türk telekom fiber internet kullanıyorum internetimde günün belirli saatlerinde özellikle saat 7 den sonra gece 12-1 e kadar belirli aralıklarla kesilip duruyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda modeminizi elektronik aletin yanından uzaklaştırın yada wifi güçlendirici alın dedi. Benim...
  2. O

HOST DOSYASINI BULAMIYORUM

"C>Windows>System32>Drivers>etc" adresindeki “hosts” dosyasına girdiğimde host dosyasını bulamıyorum. Bir site başka bir siteye girmemi engelledi ve host dosyam ortada yok.
  3. O

BLUETOOTH AÇIKKEN WİFİ KESİLİYOR

Arkadaşlar bluetooth kulaklığımı bağlamak istiyorum laptoba ancak bluetooth u açtığımda wifi kesiliyor. sanırım BIOS ayarlarından veya Wi-Fi kartının sürücülerinden Wi-Fi ve Bluetooth çalıştırılırken aynı frekans bandını kullanmalarını engelleyen bir şey var mış bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  4. O

KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZI PRİZE TAKIN HATASI

ŞİMDİ ARKADAŞLAR BENİM LAPTOBUMUN PİLİ TAMAMEN ÖLÜ VE PRİZE TAKILI KULLANMAM GEREKİYOR. BURDAKİ SORUN İSE ŞU 10 DAKİKADA BİR KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZI PRİZE TAKIN DİYOR ANCAK LAPTOP ZATEN PRİZE TAKILI. SÜREKLİ OYUN OYNARKEN VS BİR ANDA ALTA ATIP KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZI PRİZE TAKIN DİYOR VE...
Geri