Arama sonuçları: *

1. P

Ücretli virüs programı önerisi

Merhaba abiler kardeşler bir şey sormak istiyorum sizce Windows 10/11 de defender hariç ücretli orjinal virüs programı almaya gerek varmı ? Ve fiyatina göre en iyisi hangisidir ? Fikir alabilir miyim ( Kullanım amacı valorant , Netflix YouTube video yüklemek , premier pro için puliginler indirmek)
  2. P

Ring light ışık önerisi

Dostlar merhabalar Ring Light Işık arıyorum bütçemde ortalama 1000 tl. Işığı masaya veya yere sabitlemek istiyorum klipsi yada ayağı ile göz atarken bu ışıga denk geldim hemde birazda olsa daha kalitelidir diye düşünüyorum bu bütçeye önerisi olan varmıdır...
  3. P

OBS Stüdio siyah ekran sorunu

Merhaba dostlar valorant videoları çekiyorum ss de gördüğünüz üzere ekran siyah gözüküyor karakterlerin skilleri gözüküyor oyunun ana sayfası gözüküyo fakat oyuna poligoma girince siyah ekranda kalıyor. Kaydı alıyorum bakıyorum sorunsuz gözüküyor fakat obs de neden siyah gözüküyor ?
  4. P

Bilgisayar kendi kendine restart atiyor

Merhaba dostlar Geçen gün dış kasa değiştim iç parçalara ellemedim kendi kendine reset atıyor 4/5 saat açık kaldı ellemedim hiç bir şekilde rest atmadı ama masaya çarpınca kendi kendini yeniden başlatıyor bilgisi olan yada fikri olan varmıdır
Geri