Arama sonuçları: *

1. LuXX

Yan yana yapılandırması sorunu

Bilgisayarı açtım discord açılmıyordu, internetten araştırdım çözüm yollarını 1. Çözüm yolu sistem dosyaları taratma vs böyle hata veriyor bir şey yapamıyorum. 2. Visiual C++ sürümlerini indirin yazıyordu onları da yapamıyorum Resmen hiç bir şey açamıyor, kuramıyorum ne yapacağım? Sabah...
  2. LuXX

Win 11 ana ekrana odaklanınca yan ekran donuyor

ana ekranda oyunu acıyorum, yan ekranda da arakdasımın discord yayınını acıyorum ana ekrana odaklanınca yan ekran donmaya vs baslıyor sabit kalıyor
  3. LuXX

Butun pc parcalarını kontrol eden uygulama?

RAM SSD GPU CPU HEPSİNİ KONTROL EDEN UYGULAMA VAR MI?
  4. LuXX

Oyunlarda anlamsız düşük fps alıyorum

Arkadaşlar pcyi aldığımdan beri var bu ve parçaların garantisi sanırım bitti. Benden daha düşük sistemlerin videolarını izliyorum , örneğin videoda ki sistem valoda 200 fps rahat alıyorken ben 120 zor alıyorum ASUS PHOENİX 1650S OC 4GB var bende acaba tek fanlı oldugu için mi düşük fps...
  5. LuXX

PC açıkken yanlışlıkla fişini çektim ve sanırım ekran kartıma sıkıntı oldu

Arkadaşlar pc açıkken yanlışlıkla fişini çektim, yakın zamanda PUBG yüklemiştim 5-6 el atmıştım sorun yoktu fakat bu olaydan sonra 'OUT OF MEMORY, OUT OF VİDEO CARD MEMORY' gibi hatalar almaya başladım. Daha sonrasında bu hatayı valorantta da almaya başladım valorantı sıkıntısız oynardım. Ne...
Geri