Arama sonuçları: *

1. Speed Erman

RX 6500 XT sistem kendini yük altında kapatıyor

Merhaba, Bugün güç kaynağından kaynaklı sanarak yeni bir PSU almıştım ancak OCCT üzerinden GPU testi yaparken bilgisayarda ki sorunun giderilmediğini ve tekrar kapandığını anladım, sizce sorun neden kaynaklı olabilir? Teşekkürler. Yeni almış olduğum PSU NZXT C550 550W 80+ Bronze Yari Modüler...
  2. Speed Erman

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Yardım

Yaklaşık 1 aydır ara ara olmakla beraber mavi ekran alıyorum, pc kendini resetliyor, kapatıyorum yeniden açıyorum ve boot olmuyor sürekli yeniden başlatıyor ekran geç geliyor yani saçmalıyor pc, yardımlarınızî bekliyorum. İşlemci: Ryzen 5 1600AF Ram: Oloy 2x8 3200 Mhz CL16 Anakart: msi b450 vdh...
  3. Speed Erman

Pc nadir olarak kendini resliyor

Arkadaşlar pc nadir olarak ( haftada 1 belki 2 haftada 1) kendini resliyor yani bir seye girmeye çalıştığımda anlık donuyor sonra da res atıyor kendine ve kapatıp açtığımda bu uyarı çıkıyor.
  4. Speed Erman

TPM açık ama valorant yine de TPM kapalı görüyor.

arkadaşlar Asus Prime B450M K-2 anakarta sahibim TPM açık ama valorant bunu kapalı görüp hata veriyor :(
  5. Speed Erman

AMD ReLive (Görüntü Tekrarı) Ayarı Kayboldu

Arkadaşlar daha düne kadar çalışan özellik kayboldu, ayar sekmesi bile gözükmüyor şuan, sanki daha önce hiç ayar var olmamış gibi, sorun ne olabilir? MSI RX550 Ekran Kartı.
Top Bottom