Arama sonuçları: *

1. Spread the world

Amd ekran kartı renk ayarları

Daha canlı güzel renk ayarı istiyorum önerir kimsiniz. Ekran kartım 570
  2. Spread the world

Valorant tpm 2.0 hatası

W11 kullanıyorum valorant yükledim girdim sonra tpm 2.0 hatası verdi. İnternetten baktım anakart ima göre Gigabyte a320m s2h anakardim. Amd cpu ftpm i açtım kaydettim ama gene olmuyor
  3. Spread the world

Bilgisayar da internetim çok yavaş

Hiç bir sorun yoktu ama 1 haftadır bilgisayar da internetim çok yavaş. Diğer cihazlarda sorun yok. Kablosuz adaptörle bağlanıyorum
  4. Spread the world

Duvar kağıtları bulanık

1920x1080 ekranım var. İnternette duvar kağıdı 1080p formatında bile olsa duvar kağıdı yapınca kötü duruyor. Sebebi nedir? Güzel kaliteli duvar kağıtları olan site verir misiniz?
  5. Spread the world

Disk kullanımı %100 oluyor

Bilgisayarımda hantallık vardı ve görev yöneticisine bakınca disk %100 ben bunu nasıl çözeyim format atsam çözülür mü? 240 SSD den 40 GB alan var
  6. Spread the world

Bilgisayar boştayken gelen ses

Bilgisayarım tek boştayken kasamdan böyle bir ses duyuyorum. Yükteyken bir ses yok, ses de insanın canını sıkıyor.
  7. Spread the world

Kasamdan gelen bu ses nedir?

Kasamdan bazen bu ses geliyor fan sesini demiyorum, videoyu izlerken sesi duyacaksınız. Kamerayı PSU tarafına koyup çektim ses aynı bu beni rahatsız etmiyor ama kaynağını öğrenmek istiyorum. Anakart : GİGABYTE a320m s2h işlemci : AMD ryzen5 1600af ekran kartı : SAPPHİRE marka AMD rx570 4gb tek...
Geri