Arama sonuçları: *

1. E

Asus rog strix go 2.4 ghz wireless çalışmıyor

arkadaşlar bugün bu kulaklığı aldım eve geldim kablosuz bağlandım, kulaklığım mikrofonum problemsiz çalışıyordu ancak arkadaşımın tavsiyesi üzerine asusun "armoury crate" uygulamasını indirdim. daha sonra uygulama kulaklığı güncellerken mavi ekran yedim ve bilgisayar tekrar açıldığında kulaklık...
  2. E

Bilgisayardaki resimler açılmıyor (bu dosyayı grntlmk için izniniz olmayabilir)

durduk yere bu sorunu yaşamaya başladım. resimdeki kilit işaretine takılmayın, bilgisayarımda oluşturduğum her klasör her dosya bu şekilde kilitli olarak geliyor. kilitleri açmasamda kendi bilgisayarımda resimleri görebiliyordum. şimdi ne kilidi açabiliyorum ne resmi görebiliyorum. çözümünü...
  3. E

Oyunlarda yüklenme süreleri uzamaya başladı sorun nedir

Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda bilgisayarımda bir yavaşlama mevcut, oyunlarda yükleme ekranları uzun sürmeye başladı ve oyun açıldığındada bir çok şey (Karakter, silahlar, texturelar) geç yüklenmeye başladı sorun ne olabilir nasıl çözebilirim?
  4. E

Klavyede 123'e basınca 567 yazıyor

Arkadaşlar selam. nasıl yaptım bilmiyorum ama kalvyemde 5678 ve 1234 tuşlarının yeri değişti (NUM tuşları değil, üst tuşlar) . Şöyle ki 1234 tuşlarına sırasıyla 5678 tuşları atanmış. Aynı şekilde 5678 tuşlarına basıncada 1234 yazıyor nasıl düzelecek bu ? (Klavye dandik klavye değil rampage miracle)
  5. E

Yeni pcde takılma, fps drop ve yükleme ekranı gecikmeleri

Arkadaşlar yeni pc topladım özelliklerini aşağıya yazacağım. fakat bir sorun var pcde ama çözemedim. bazen fanlar kafayı yiyor. fps droplar, takılmalar, oyundan atmalar, yükleme ekranlarının uzunluğu. Sorunun nerede olduğunu bulmama yardım edebilecek biri varsa whatsapp üzerinden yardımcı olursa...
  6. E

Yeni pcde yükleme ekranları çok uzun sürüyor

Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce yeni pc aldım fps vs çok yüksek ama anlamadığım bir şekilde yükleme ekranları çok uzun sürüyor. m2 testi yaptım değerler gayet normal diğer parçaların testinide yaptım sadece ram testi kaldı. Neden yükleme ekranları bu kadar uzun sürüyor bilgisi olan yardımcı...
Geri