Arama sonuçları: *

1. AmadoCarrillo

Fan Çoklayıcı Nasıl Olmalı ?

Öncelikler selamlar.MSI Mag Forge 100R kasa satın aldım.Anakart : Gigabyte ga h110m s2 ddr3 anakart üzerinde 1 cpu ve 1 kasa fanı girişi var.Ama mevcut aldığım kasamda 2 adet extra ön fan mevcut.Egzoz fanı şuanda kasa fanı takılan yere bağlı.Şöyle bir çoklayıcı alsam egzoz fanı taktığım yere...
  2. AmadoCarrillo

AOC 24G2U MONİTÖR VİDEOLARDA NEDEN NET DEĞİL ?

Arkadaşlar selamlar AOC 24G2U monitörüm var.Ekran kartım Msı Gtx 1650 Gaming X.Monitör displayport ile bağlı ve 144 hz seçeneği ayarlardan işaretli.Oyunlarda gözle görülür bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.Video izlerken youtubede veya herhangi bir yerden film izlerken ekran videolarda buğulu...
  3. AmadoCarrillo

GTX 1650 SUPER GAMİNG X

Msı afterburnde 1 hafta kadar önce ayarlarımı yanlışlıkla sıfırlayıp kayıt ettim.İlk 1 hafta bir sıkıntı olmadı farklılık.1 2 gündür pc kasıyor oyunlarda fps düşüyor.Ayarları sıfırladığım halde eski mhz seviyesine getiremedim.Kayıt edemiyorum çok düşük çıkmıyor oc scannerde yükseltmeyi denedim...
  4. AmadoCarrillo

Aoc monitörde ölü piksel

Selamlar arkadaşlar.İnce hesaptan aoc 24g2u monitör aldım.Dün elime ulaştı ve kurdum ölü piksel testi yaptım bu siteden https://www.pikseltesti.com/test.html .Çok ufak 2 tane buldum ölü piksel monitör iade etmelimiyim nasıl ederim.Ya da 2 ölü piksel sorun teşkil eder mi ?
Top Bottom