Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Bluetooth özelliğini eklemem için öneri ?

Bilgisayarımı bluetooth kullanılabilir hale getirmem gerekiyor , bunun için bu cihazı buldum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098K3H92Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 Bu anakartım ile uyumlu olur mu ? veya bunu daha ucuza çözebilir miyiz ?
  2. ZeusOki

Mavi Ekran Mavi ekran ve klavyenin çalışamaması

Merhaba arkadaşla, benim bilgisayar mavi ekran verdi. 2 sene oldu bilgisayarı alalı ilk defa oldu. Donanım açısından hiçbir işlem yapmadım. Mavi ekran verip birkaç kez kendini başlattıktan sonra şifre girme ekranı açılırken 0.5 sn falan sanki ekran darbe almış gibi üst kısımda çizik çizik bir...
  3. ZeusOki

Fan sürtme tarzında bir ses geliyor ?!

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı yaklaşık 8 ay önce aldım ve son iki ayda böyle bir sorun yaşıyorum ve bu sorun sadece orta fanda diğerleri sıkıntısız çalışıyor. Fanla biraz oynadıktan sonra ( sağa sola dönderip ve üfleme tarzı şeyler ) düzeliyor. İlk başlarda bir kere düzeltince 1-1.5 hafta...
  4. ZeusOki

Çözüldü✓ No Signal Hatası Alıyorum

Bilgisayarı yeni aldık sayılır 1 yılını daha doldurmadı , masa değişikliğinden dolayı sadece kabloları nasıl bir şekilde söküp bilgisayarı başka masaya aldım ne bir darbe ne bir çarpma, bükülme vs. Hiçbirşey olmadı fakat sistemi taktım fişe yok abi no signal de no signal acaba sıkıntı ne...
  5. ZeusOki

Reboot hatası alıyorum, ne yapabilirim?

Yeni sistem aldım bu hatayı veriyor ne yapmam gerek ?
  6. ZeusOki

Sistem aldım ne yapacam

Pc hocasının sistem geldi gg4 Setup var ne yapacam Default da mı kullaniyim nasil yapiyim
  7. ZeusOki

Msi gt 730 4gb 128 bit and i3 - 2120 uyumu ?

1- Darboğaz yapar mı? 2- Başka önereceğiniz bu sisteme uygun kart var mı? Valorant oynayacağım için dx 11 veya dx 12 olması önemli Bütçem 600 tl Ben bu kartı 2. El alacağım 450-500 tl arasında verecek. Uygun mu ?
  8. ZeusOki

Ekran Kartı uyumlu mu ?

Sistemim fotolarda mevcuttur. Dx 11 veya dx 12 kart arıyorum. BIOSTAR Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı buldum. 2 sorum var; 1- Bu benim sisteme olur mu? 2- Benim monitör vga ve bende vga kablo var. Alacağım da yok. Nasıl çözerim ben bunu ? Bu arada 2. El alacağım 500 tl...
  9. ZeusOki

Çözüldü✓ Bilgisayarın Sürekli açılıp kapanması ?

Arkadaşlar bilgisayar açılıp kapanıyordu, 5sn sürmüyordu , açılıyor sonra 5sn fln çalışıyor sanki fişi çekmişim gibi bütün gücü kesiyor 2 sn sonra yeniden çalışıyor bu şekilde bi döngüye giriyor. Sonra ben bunun ekran kartını çıkardım 1 gün takmadım sonra bi baktım sıkıntısız çalışıyor. Sonra...
  10. ZeusOki

Pc upgrade yapacam öneri?

Valorant oynuyorum ve çok fazla fps drop yiyorum acaba nasıl bi upgrade yapsam tahmini 250-300 tl 2.el almayı planlıyorum işlemci veya ram alacağım ne önerirsiniz ne alayım darboğaz fln yapmasın? Veya şunu yap daha iyi olur şu marka 2.el iyi olur vs. Bekliyorum... 1595082945 @Beyfendiiii6...
  11. ZeusOki

Bilgisayarda bi sorun mu var ????

Arkadaşlar bilgisayarda belli bi süre oynadıktan sonra (4-5 saat) bilgisayarda oyunlarda fps drop yiyorum ve nerdeyse aldığım fps in yarısında alıyorum sorun nedir ? Örn/ lol de en düşük ayarlarda 200-250 alırken belli bi süre sonra 50-100 alıyorum fakat 10sn de bir fps drop yiyorum 10fps fln...
  12. ZeusOki

Valorant kasma sorunu

Belli bi süre kasmadan oynuyorum sonra ani fps düşüşleri ve fps droplari yiyorum galiba işlemci ısınıyor pek anlamıyorum sorun nedir bi yardımcı olun ne yapayım? 1594937426 @Beyfendiiii6
  13. ZeusOki

Kulağımda ses aniden gidiyor ?

Bilgisayara kulaklığı takıyorum ses geliyor sonra oyuna giriyorum ortasında aniden gidiyor hemde hiç bir şey yapmama rağmen sonra kulaklık takılı iken içide ceviriyorum belli bir yere gelince ses geliyor acaba neden böyle???
Geri