Arama sonuçları: *

1. RellatryX

Bilgisayarımla maden mi kasıyorlar ?

GoodbyeDPI programını discorda girmek için indirmiştim fakat sonradan başka bi yolunu buldum ve goodbye'ı silme kararı aldım. Silerken de bu .sys uzantılı dosya çalıştığı için silemedim ve açıklama da bitcoin yazısını gördüm. Bilgisayarımda maden mi yapılıyor ? Bilen yardım edebilen var mı ...
  2. RellatryX

SES ve MİKROFON için PROGRAM (SS HARİÇ)

İyi akşamlar iyi forumlar. Steelseries Sonar ben de sorun çıkartıyor. Çok beğeniyordum ama son 1 haftadır çektiğim videolarda ses ve görüntü de gecikme oluyordu ve sebebinin steelseries sonar olduğunu farkettim. Muadili başka bir program var mı ses ve mikrofon ayarı için. Hardtry fps oyunu...
  3. RellatryX

Radeon Relive Görüntü tekrarı Gecikmesi

Arkadaşlar görüntü tekrarı alıyorum normal bir şekilde. Videoyu izlerken ses görüntüden önce geliyor. Bi kaç gün önce DDU ile grafik sürücüsünü silmeden önce de görüntü sesten önce geliyordu. Hem de bayağı bi gecikme var. Format attım DDU ile kaldırdım W11 dahi kurdum sıfırdan ama sorunum hala...
  4. RellatryX

Youtube videoları donuyor

Hayırlı geceler iyi forumlar. Youtube'da video izlerken bir an da video donuyor. Kaliteyi 720pden 1080pye çekince düzeliyor devam ediyor. Neden böyle oluyor bunun çözümünü bilen var mı ? Son 1 1.5 Haftadır bu şekilde. İnternetim 100/20 Superonline
  5. RellatryX

Donanım Hatası Yardım

Oyundayken bir an da ekranlarım gitti ve fanlar deli gibi dönmeye başladı. Sesler gelmeye devam ediyor ama ekran yok. Bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Hangi donanım olduğunu bulma şansımız var mı ? Sorun raporlarında donanım hatası diye görünüyor. Denediğim çözüm yöntemleri; Biosu...
  6. RellatryX

Drrrt diye ses gelip fanlar 100 oluyor Ekran gidiyor

Selam arkadaşlar. Dün ve az önce başıma geldi. Normal bir şekilde oyun oynarken bir an da kulaklıktan drrrrt diye ses geldi ve ekranlarım kapandı, fanlar bir an da deli gibi dönmeye başladı ama bilgisayardan ses gelmeye devam ediyordu. Oyunun sesi vs.. Bugün de Twitch de yayın izlerken aynısı...
  7. RellatryX

Güç kaynağı yeterliliği/Önerisi

Herkese iyi forumlar Yakın zaman da 5800x alacağım ve şu an kasam da 600w bir PSU var. Ekran kartım 2080s. 5800x için PSU değiştirmem gerekiyor mu ? Kesinlikle bunu yapmalı mıyım yoksa idare eder mi ? Değiştirmem gerekiyorsa önerilerinize açığım. Bütçe 750tl. Gerek olursa çok az daha üste...
Geri