Arama sonuçları: *

1. T

bilinmeyen aygıt sorunu

bilinmeyen aygıtlar gözüküyor youtubeden izleyerek yapmayı denedim ama beceremedim yardımcı olabilecek birisi var mı
  2. T

laptopun şarjını çekince fps artıyor

merhabalar laptopumun şarjını çekince fps artıyor msı afterburnerden nedenini gördüm şarja takınca cpu voltajı çok oynuyor ve çok düşüyor ama çekince sabit kalıyor sorunu nedir bilen var mı 1650008360 şarj aletinde 19V 65W yazıyor ama şarja takınca 2 ila 8 arasında çok fazlasıyla değişiyor
  3. T

cpu sıcaklığı düştükçe fps dü

merhabalar cpu woltajı düştüçe fpsim düşüyor ve çok az yükseliyor bunun çözümü var mı
  4. T

bilgisayarımda formattan sonra fps sorunu

bilgisayarımda format atmadan önce 80 90 fps aldığım oyunda şuan 20fps fln alıyorum formatı baştan attıktan sonra sıfırdan bilgisayarın güncellemeleri v.b herşeye yardımcı olabilecek var mı acaba
  5. T

Format sonrasında fps sorunu

acer aspire 5 laptobuma format atmadan önce 7days to die oyununda v.b +60 fps alıyordum ama format attıktan sonra 20 30 fps alıyorum ve çok sık 5 10 fpsi düşüp 20 30a çıkıyor neyi yanlış yapmış olabilirim ? @Altotziki
  6. T

formattan sonra laptopda yavaşlama

bilgisayarımı format atmadan önce ayarlarını fln internette düzelterek fps sorunumu düzeltmiştim ama format attıktan sonra aynı ayarları yapmama rağmen fps çok kötü oldu yardımcı olabilecek birisi var mı acaba
  7. T

bilgisayarımda fps düşüşleri var

acer aspire 5 a515-56g bilgisayarımda fps düşüşleri oluyor ve bilgisayarda yüksek performans modu yok yazılımla v.b herşeyle denedim ama olmadı teknik servisi aradığımda bana bilgisayarınızı formatlamanız lazım diyorlar kabul ediyor musunuz diyince evet dedim bilgisayarı kapatın dedi ve bir tuş...
  8. T

acer aspire 5 bilgisayarımda yüksek performans kısmı yok

bilgisayarımda yüksek performans kısmı yok ve bütün yazılımları v.b herşeyi denedim düzelmiyor ne yapabilirim , pil sürücüsünü yükleyemedim çünkü bulamadım ondan kaynaklanır mı ( https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/support-product/8628?b=1&pn=NX.AT5EY.001&sn=NXAT5EY0011250642D3400 sürücüler...
  9. T

acer aspire 5 a515-56g oyunlarda fps düşüşü

acer aspire 5 a515-56g modelli laptop aldım içinde mx450 var ve çok düşük fpsler alıyorum mesela gta 5 de 30fps gibi ama başka laptop modellerinin aynı ekran kartlısı ramlisi v.b testlerine bakınca yüksek ayarlarda 63 fps fln alıyorlar bunun sebebi nedir neyi yanlış yapıyor olabilirim acil cevap...
Top Bottom