Arama sonuçları: *

1. Ş

Zoomda ekran paylasimi yaparken kamera kapanıyor

Tablette zoom da ekran paylaşımı yaparken kameram kapanıyor ayrıca katılımcıların görüntüsü de göremiyorum, sağda solda köşede bir yerde katılımcıların da yüzünü görmek istiyorum
  2. Ş

Ddr4 den ddr5 e geçmek

Ddr4 sistemim ile 1080p monitör Ryzen 5500 4070 süper im var Açıkçası işlemci degişcek ayrıca 2k monitör de alıncak sisteme ancak kafamda bazı sorular var Hazır işlemciyi değiştiricekken ddr5 sisteme mi geçmek daha mantıklı bilemedim, şuan ki ramlerin de 16gb olması ve de 32 ye yükseltilmesi...
  3. Ş

2. El 3060 kaça satılır

2. El 2 yıl kullandığım içi açılmamış garantisi bitmiş 3060 ı saticam kaça ilan vermeli kaça satmaliyim 1736542968 Zotac gaming bu arada
  4. Ş

Msi afterburner fan limit

msi afterburner da elle fan hızını ayarlamak istiyorum ama elle ayarlamak istediğimde yüzde 30 un altına düşmüyor
  5. Ş

Bilgisayarı açarken veya bazı uygulamaları açarken PC den gelen ses

Bilgisayarı açarken veya bazı uygulamaları açarken PC den hep böyle bi ses geliyor Videoda önce açma tuşuna basıyorum sonra o dediğim ses geliyor sonra fan sesleri geliyor Sorun nedir?
  6. Ş

rtx 3060 ryzen 5500 sisteme sıvı soğutma gerekli mi ve hafıza sorunu

Merhaba Vermiş olduğum linkteki sistemi almayı düşünüyorum Aklımda iki soru var 1-Linkte işlemci soğutucu bölümüne giderseniz Cool Master 240mm soğutucuyu göreceksiniz sizce bu sisteme o soğutucu gidermi (Ek bilgi= monitör 1080p 165hz) 2-SSD sizce 500gb iyi mi? ben genel olarak oyuncu biriyim 1TB...
Geri