Arama sonuçları: *

1. W

ps now 0xc00007b hatası

ps now 0xc00007b hatası
  2. W

WİN 10 KURCAM SİSTEM GEREKSİNİMLERİM YETERMİ

İŞELMCİM İNTEL PENTİUM E51200 RAM 4GB EKRAN KARTI HD 5570 WİN 10 İÇİN UYGUN OLURMU KASMA FLN OLURMU
  3. W

router aldım bilgisayarda sınırlı erişim hatası veriyo

router aldım bilgisayarda sınırlı erişim hatası veriyo telde fln öyle bisorun olmuyo
  4. W

pc bi anda kapandı açılmıor

pc bi anda kapandı açılmıor video izlerken oldu çalıştırnca fanlar dönüyo monitörden sinyal gelmiyo
  5. W

WİN 7 KURULUM HATASI

win 7 de 32 bittim işlemcim 64 destekşediğiği için 64 geçmek istedim win 7 nin 64 bitini flasha attım kurulmaya başladı ama her şey tamanlnıyor sonra tekrardan en baştaki yere geliyor dil seçme yerine kurulamıyor yardımcı olurmusunuz
  6. W

BİOS FLASHI GÖRÜYOR AMA KURULUM EKRANI GELMİYOR

arkadşlaar boot menüüsnden flash gözüküyor entıra basıyorum kurulum ekranı gelmiyor windows tan başlıyor içindeki dosyalar bozuk değil flashın kendim aynı flashdan kurdum ama bu bilgisayarda böyle bi problem varyardım edemisiniz
  7. W

NETCUT HATASI VE ÇALIŞMAMASI

arkadşalr cihazın hızını kesmeme rahmen heln kullanabiliyio çözüm nedir
  8. W

GeForce Now İstikrarsız Bağlantı Sorunu

ARKADŞLAR SİZE DEĞERLİMİ PAYLAŞIYORUM AMA SÜREKLİ İSTİKRARSIZ BAĞLANTI YAZIYO PREMUİM ÜYEYİM TÜRKİYE SUNUCLARINDA OYNUYORUM SÜREKLİ Bİ PİKSELLEŞME VAR OYUNDA
  9. W

geforce now internet çözüm

arkadaşlar 47 mps internetim var bütün ayarları yaptım 1080 p 60 fps maks bit hızınıda 44 yaptı ama sağ tarfta istikrarsız bağlantı yazıyo anlamdım bi yardımcı olurmusnuz bu arada game+ kullanıyrum
  10. W

bilgisayarım çok yavaşladı

bilgisayarıma vüris taraması yaptım bir kaç programdan ama bişi çıkmadı son 1 2 gündür çok yavaşladı ne yapmak lazım
  11. W

OYUNA GİRERKEN EKRAN PEMBE OLUYOR

Arkadşlar oyuna gireken ekran pembe oluyor masaüstü pc bnimki
  12. W

LAPTOP EKRAN KARTI ISINIYOR

arkadşlar laptop termal macun değiştirdim işlemci %100 yükte 70 derce ama ekran kartı boşta 60 derece biraz az sürdüğümü düşünüyorum bundan kaynaklı olabilirmi
  13. W

OYUNLARDA AĞIR ÇEKİM SORUNU

Pes 17 oynuyorum oyun kasmiyo ama ağır çekim gibi oluyo gamboostere girdim öyle denedim fps 40 50 gösteriyo ama oyun ağır çekimde
  14. W

Sistemim Yettiği Halde Pes 2013 Kasıyor

pes 2013 oyununda sistem gereksinimleim yettiği halde kasıyor laptopta oynuyorum bilgisayarı acaiyorum direk oyuna giriyorum ilk 10 dk bişey yok sonra kasamya başlıyor
  15. W

Program PC ye kapatabilirmi

Arkadaşlar Skype konuşma uygulaması heralde PC kapatiyor bı anda Skype konuşurken pat diye kapaniyo PC ama Skype kapalıyken böyle bişi olmuyo bu nedenle olabilirmi
  16. W

laptop kapanıyor acil yardım

arkadşlar laptobu ilk açtığımda sabah kalkıp misal 2 saat kullandım hiç kapanma yok sonra öğlen bidaha açtığımda başlıyo bazen açıldıktan sonra 5 dlk bazen 20 dk bazen 40 ama kapanıyo windows bellek tanımlama yaptım hd tune test yaptım ramm veya hardsiikte problem gözükmüyo lütfen yardımcı...
  17. W

pc sürekli kapanıyo laptop

Şimdi surekli PC kapanıyor mesala skypetan çikip operadan yeni bı sekme açtığım zmn çit kapaniyo hemen pc yardımcı olurmusunuz
  18. W

sıcaklık değerlim normalmi

şuan arkada sadece skpeten konuşma açık
  19. W

laptop sürekli kapanıyor

laptopta ısınma sorunu yok işlemci 40 35 derecelerde bilgisayarı açıyorum 2 saat calisiyo misal kapatoyorum 3 saat sonra bı daha açıyorum kullanırken bazen 30 dk bazen 1 saat içinde kapaniyo tekrar açıyorum yine aynı şeklide dün bilgisayarı açtım ayak üstü toz aldım ramleri tak çıkar yaptım...
Geri