Arama sonuçları: *

1. L

Amd ve bitmeyen sorunlarrr

arkadaşlar şimdi merak ettiğim bişe var bu amd software normalde sağ altta gözüküyor .ara sıra ordan kayboluyor ve oyunda fps sayacını acamıyorum veya oyuna girişte sağ yukarda gecikme önleme aktif falan yazıyor ya onlarda gözükmüyr.sağ altta olmayınca aktif olmuş olmuyormu driverlarım ama...
  2. L

Çözüldü✓ Chipset sürücüsü nereden indirilmeli

merhabalar 9700x işlemcim msıpro b650awifi anakartım var chipset sürücüsüne baktığımda anakartın yayınladığı daha güncel gözüküyor amdden hangisini indirmeliyim sizce amdmi msımı
  3. L

Sürücüler kurulduktan sonra amd software kurabilirmiyim

merhabalar ekran kartının driverını kurarken ekran gidip bidaha gelmemisti bilgisayarcım windowsla çakıştı heralde demişti kapatıp acınca driver kurulu sağ altta gözüküyordu ama emin olamadım ve driverı silip bu sefer sadece sürücüleri indirdim yani softwareyi indirmedim.pc sorunsuz calısıyor...
  4. L

7 9700x + 9070 donma takılma sorunu

Dostlarım sapphire rx9070 nitro serisi ekran kartım var ve ryzen 7 9700x işlemcim var x3d gaming ve tdp 105 watt biostan açık,esas konu oyunlarda anlık drop yiyorum ama her oyun değil mesela fortnite oyununda dondumu 3saniye donuyor oysaki fps 500lerde o sırada,lolde ise anlık donuyor sanki ping...
  5. L

DONANIM ARŞİVİ ABDULLAH ABİ

Beyler abdullah abinin yapmış olduğu parçaları elden çıkardığı saat 21.00 civarlarındamı başlıyor ne yapmam lazım özelden yazıyorum adama bakmıyor o saatten itibarenmi bakıcak mesajları nasıl işliyor bu olay hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Geri