Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Çözüldü✓ Win Ctrl Alt Shift takılı kalıyor (Çözüldü)

Bu iki mavi ekran hatasında da aynı şey oldu. Önce klavyedeki tuşlar başka kombinasyonu basmaya başladı. A basınca Æ başka tuşlara basınca onedrive ayarlar vs açlıyordu. Klavyeyi çıkardım dokunmatik klavyeyi açamadım sağ tık geldiği gibi kayboluyordu. Ben de yeniden başlattım. Yeniden başlatınca...
  2. slm.ycl02

Çözüldü✓ Ami Bios no keyboard detected hatası

PC her başladığında ami bios ekranı geliyor uzun sürüyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu? Eskiden direkt açılırdı şimdi uzun sürüyor. Ve klavye PC ilk açıldığında güç almıyor baya bi tuşlara basmam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim?
  3. slm.ycl02

Çözüldü✓ Ses çok az geliyor win10

H610m-k anakart ses sürücüsünü yeni indirdim. Ses bu seviyeyi geçmiyor. 1683982274 Asus armoury crate üzerinden sitesinde olmayan güncellemeyi bulup kurdu çözüldü.
  4. slm.ycl02

Bilgisayarım bazen yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor.

Bilgisayarımı bazen yeniden başlatınca siyah ekranda kalıyor. Tek sorunum bu da değil. Microsoft storedan hiçbir şey indiremiyorum/güncelleyemiyorum bir sürü şey denedim. Şimdi 2. oturum açayım dedim oturum açıldı pc yine siyah ekranda kaldı. 2. oturum hiçbir zaman açılmıyor siyah ekran hep ve...
  5. slm.ycl02

CPU 0.4ghzde kalıyor

Arkadasin Acer aspire laptopu var. Valoranta girdiğimizde çok kısa sürede 0.4ghzye sabitleniyor CPU %100 oluyor gpu %0da kalıyor. Ddu ile kaldırdım ekran kartı sürücülerini ve baştan kurdum sorunsuz kuruldu ama bu sorun hala devam ediyor. Cpuya bağlı vega8 grafik kartında sorun olmuyor CPU ve...
  6. slm.ycl02

Mavi Ekran Memory management mavi ekran hatası

Başlıkta yazan mavi ekran hatasını aldım. Discord'da arkadaşımla konuşurken bir anda mavi ekran yedim başka bir şey açmamıştım. Soruna neden olan nedir inceleyebilecek biri var mı? Minidump dosyası
Top Bottom