Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Bilgisayarım SSD'yi Görmüyor

İyi günler hepinize bilgisayarıma bugün power supple ve kule soğutucu taktım bunları takmadan önce bilgisayarım ssd'yi görüyordu şu an bilgisayarımda 3 tane depolama aygıtı var 2 tanesi ssd bir tanesi sata bir tanesi de m2 SSD üçüncüsü ise hard disk bilgisayarı açtığımda ssd'yi görüyordu fakat...
  2. Lyrox1

Secure Boot CSM hatası

Merhaba sistemim UEFI desteklemiyor UEFI açtığımda gop hatası alıyorum ekran kartının UEFI desteği yok Valorant oynuyurum ve yakın zamanda gelen güncelleme ile Secure Boot açmamızı istiyorlar fakat ben açamıyorum bunun için bilet gönderdiğimde VBS kapatman gerektiğini söylediler kapatmama rağmen...
  3. Lyrox1

Ekran Kartı Bios Güncelleme

Merhaba iyi günler ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum her şeyi denedim fakat güncelliyemiyorum bunu diyor başka hiçbir şey demiyor sorunu çözebilecek var mı? Doğru bir şekildemi güncelliyorum.
  4. Lyrox1

"There is no GOP Hatası

Merhaba iyi günler bugün Valorant'a girmek istediğimde Valorant'ın Secure Boot hatasını aldım Secure Boot'u açtım BIOS'tan kaydettikten sonra yeniden başlattım ve bu hata çıktı nasıl halledebilirim? there is no gop (Graphics output protocol) Support detected in this Card Bu sorunda yardım...
  5. Lyrox1

Nasıl Test Yapabilirim*

sistemimi aldım şimdi orjinalmi bir sıkıntısı varmı nasıl bakabilirim kısaca testini nasıl yapabilirim almış olduğum parçalar Msı B550M VDF WİFİ teamgroup delta rgb 16gb ddr4 3600 cl18 (2x8gb) Ryzen 5 5600
  6. Lyrox1

PC görüntü gelmeme sorunu

Merhaba PC format atacaktim tam format ekranindayken mavi ekran verdi 5 dakka bekledim yeniden başlatılmadi bende fişi çektim ondan sonra yeniden açtım logu ekranında kaldı yeniden çektim taktım ondan sonra açmaya çalıştım 2 monitör kullanıyorum hiç birine görüntü gelmedi kablolar falan her şey...
  7. Lyrox1

Windows 10 kurarken sürekli tekrarlıyor

Merhaba ben format atmaya çalışırken sürekli tekrarlıyor kısır döngüye giriyor bu arada flash bellek ile yapıyorum nasıl halledebilirim ? Sistem 8 GB RAM 1 GB ekran kartı
Geri