Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Bilgisayarımda virüsmü var acaba

ekran bu şekilde imleç ile açabiliyorum ama açsam bile 5 dk sonra tekrar siyah oluyor tekrar açmam gerekiyor 2 ekran kullanıyorum 2. ekran bazen milisaniyelik siyah olup geliyor problem nerde acaba 1718710487 normali böyle
  2. DoğuamaBatı

Mavi ekran yedim minidump dosyaları

Pc 10 gündür falan açmadım format atıp bırakmıştım ancak 2 gündür pc de neye tıklasam çöküyor bu yazıyı bile zor yazıyorum şuanda neyse mouse imleci 2 fps oldu sağa sola 2 dpi ile gidip geliyordu sanki bi anda mavi ekran yedim @Vesemir minidump...
  3. DoğuamaBatı

Benchmark testim çokmu kötü

Bide hdd baya kötü çıkmış bi sorunmu var acaba?
  4. DoğuamaBatı

Euro truck simulatör 2 FPS drop sorunu

intel i58500 4gb 2666 ram 1tb hdd 7200rpm intel uhd 630 Sistem özelliklerim bunlar fakat daha önce ets 2 de orta ve üstü %100 ölçekte kasmadan drop yemeden 30 40 fps arası alıyordum fakat şu aralar oyuna giriyorum fps 40 a çıkıyor drop atıyor 10 oluyor 5 oluyor 30 oluyor bi sabit fps...
  5. DoğuamaBatı

Kırılan usb girisi degisimi

Kasanin onunde bulunan 2 adet usb den birini telefonun usb sini cekerken herhalde biraz sert cekmisim usb kırıldı degisimi oluyormu onlarin kasanin onunde bulunan usb girisi
  6. DoğuamaBatı

Sürekli kasma, drop ve çökme sorunu

Bilgisayarımda her oyunda oynarken 150 200fps alırken sürekli drop yiyorum youtebe video izlerken discord açtığımda discord çöküyor kasıyor oyunda alt tab yaptığımda donuyor tıklanmıyor sorun ne 4gb ram var şunu alsam sorunum çözülürmü acaba
  7. DoğuamaBatı

Oyundan alt taba alınca kasma sorunu

oyunu miss gibi akıcı oynarken oyun ister minecraft ister cs go ister ets 2 olsun alt taba alınca operayı açarsam pc bi kasıyor sonra dielim operadan müzik açtım oyuna geri döndüm en az 20fps kaybım oluyor bunun nedeni rami ekran kartımı işlemcimi söylerseniz sevinirim
  8. DoğuamaBatı

Sistem parçalarını yükseltme yardımı

https://www.hepsiburada.com/hp-290-g2-intel-core-i5-8500-4gb-1tb-freedos-masaustu-bilgisayar-3zd04ea-p-HBV00000FKJ50?magaza=İnce%20hesap&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goObxv1dDdrrJcR_hqR-fKQsIXRXYuoqY3p1vRRUxwu9VDPD2ezxbUxoCg_oQAvD_BwE sistemim bu oyun oynicam...
  9. DoğuamaBatı

Cs go gec yuklenme

İ5 8400 4gb 2666 ram İntel uhd 630 1 tb hardisk Sistem bu cs gorerken maci gec yukluyor sisteme ne alirsam yukleme hizlanir ve birde bu sisteme godecek 600 700 tl lik bir ekran karti lazim onerileriniz vqrsa beklerim
Geri