Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Bu parçalar uyumu nasıldır alınır mı?

10100f 2x8 Corsair veagence 3200mhz Asus h410m-k pro(kutulu) GTX 1650 (içi açılmamış) Belirttiklerim harici diğerlerinde kfg yok. 5500Tl param güvende ile alınır mı?
  2. Yozgatlııı

Sistemi sattım sonrasında yeni sistem için hangi yolları izlemeliyim

Dostlar sistemim garantisi bitmek üzere olan Rx6700 10gb 12400f h610m 16gb ram 1tb m2 ssd kasam thermaltheke s200tg argb gibi klasik bir kasa, 24.000 Tl ye sattım, Monitörüm samsung Oddysey G4 daha 1 yıl daha garantisi var onuda 5.000Tl olmak üzere sattım. Klavyem apex 3 Tkl modelinide 1.000Tl...
  3. Yozgatlııı

Sistemi satıyorum acil düşünceleriniz nedir

Garanti bitmeye yakın Rx6700 10gh Sapphire pulse Gigabyte h610m 12400f 16gb ram 2x8 Crucial 1tb m2ssd 3500 4000 okuma yazma Thermaltheke s200tg argb kasa vs PSU Steelseries Alex 3 Tkl aj159 pro Samsung oddysey g4 4 aylık Eğer monitör alınırsa 31k monitör yoksa 25k sizce mantıklı mı?
  4. Yozgatlııı

Sistemi satıyorum fiyat nasıl sizce?

Rx6700 10gb 12400f 16gb drr4 2x8 3200mhz gigabhye h610m 1Tb m2ssd crucial baya kaliteliydi detayları unuttum Thermaltheke s200tg argb kasa ve psu Tiko para 25k anlaşma imkanımız var olmadı 24 oluyor sizce satmalımıyım troll konu değil acil cevap dostlar!! Not; Satıcı benim dostlar garantiler...
  5. Yozgatlııı

Kablo düzeni hakkında önerileriniz..

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, temu gibi yerlerden kablo düzeni için alınabilecek ürün öneriniz var mı veya kendi kullandığınız bir düzen bir ürün. Masam düz masa sadece 4 ayağı var bildiğimiz, kablo saklayacak yer neredeyse sıfır. masa altı sepetlerine baktım pekte hoşuma gitmedi hemde...
  6. Yozgatlııı

İşlemci fanı devirsiz ve sesli çalışıyor

Gigabyte h610m h 12400f fan stok zamanında controle center üzerinden sessiz moda almıştım lakin sıfırladım bilgisayarı, bilgisayar rölanti de çalışırken hızı bi artıyor bi azalıyor sıcaklık olarak 70 üstüne çıktığını gürmedim 1080p ultra rdr2 de bile.
  7. Yozgatlııı

Steelseries nova 3 alınır mı

2. el alacağız 2000tl bütçemiz vardır param güvende ile almak istiyoruz kutu garanti tam diyor arkadaş alınır mı sizce?
  8. Yozgatlııı

Goodbyedpi nasıl kurulur

birden fazla opsiyonları var farklı videolar izledim ama yapamadım. discorda giriyor ancak robloxa giremiyorum ve şuan tümden sildim. hangi sürümünü indirirsem hem roblox hem discord açabilirim?
  9. Yozgatlııı

Bilgisayarıma virüs mü bulaştı

Arkadaşlar steam riot client heryerden çıkış yapılşmış ilk girdiğimde ilk defa mavi ekran yedim, yeniden bağlantınca ekran çok garip hareketler yaptı değişik renkler felan geldi ve riot client dili ingilizce olmuş. format atmalımıyım sizce?
  10. Yozgatlııı

Gmail Hesabım tehlike altında ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bugün 5 dk önce linux işletim sistemi üzreinden hesabım ile otorum açılmış. bu ben değilim dedim ve şifremi çok zor olacak şekilde değiştirdim. fakat başka ne yapayım?
  11. Yozgatlııı

bilgisayarım garanti dışı kalırmı?

arkadaşlar hazır sistem almıştım kasadaki rgb fanlar bozuk geldi vatandan çalışan aynı şekilde sistemimi toplayan arkadaşıma söyledim herşeyi sök kasayı getir öylece gider dedi. babamda garanti dışı kalıyor. garanti parçalar başına aslında neden böyle diyor anlayamadım babama anlatamıyorum...
  12. Yozgatlııı

Bilgisayarı mı garantiye nasıl vereceğim?

Arkadaşlar vatandan hazır sistem aldım. 1 yıla yakınlaştı. ve kasam (thermaltheke s200tg argb) alt fanı beyni bozulmuş olmalı ki renkleri çok berbat veriyordu. vatanda çalışan arkadaşıma dedim getir bakarız dedi sistemide o mantajlamıştı. fakat kasanın kutusunda garanti belgesi bulunmuyor...
  13. Yozgatlııı

Bilgisayarımın RGB leri bozuldu.

arkadaşlar garantisi var. vatandan çalışan bir arkadaşımdan aldım. 8 9 ay oluyor üstünden ve böyle bir arıza verdi. size birkaç soru soracağım 1. sadece kasayımı garantiye götüreyim yoksa tam kurulu haldemi (hazır sistem olduğu için böyle düşündüm) 2. kasanın çok çok çok küçük bir siyah boya...
  14. Yozgatlııı

Bilgisayarın fişini takılı unuttum

Arkadaşlar tamir etmeyi başardım :D şimdi bayram için yola çıktım ve bilgisayarın fişini takılı unuttum. 3 4 gün öyle dursa sıkıntı olurmu? 1712671069
  15. Yozgatlııı

Bilgisayarım param parça oldu

Arkadaşlar benim bir babam var (sözde baba) biz kavga ettik bilgisayara geldi kasaya vurdu masanın üstündeydi yere düştü fişi çektim direkt şimdi açtım çok kötü sesler geliyor açılıp kapanıyor ben buna 30k para verdim arkadaşlar ben ne yapacağım şimdi lütfen gülmeyin ne yapacak bilmiyorum dondum...
  16. Yozgatlııı

Bu sistem ne kadar eder

Arkadaşımın sistem 8gb forza 3800mhz ryzen 3 1200 msi b450 anakart msi 500gb 300 okuma 3200 yazma m2 ssd 460 psu ve kasa aciliyetten iyi yazmamış olabilirim kusura bakmayın
  17. Yozgatlııı

Monitörümde istediğim çözünürlüğü nasıl ayarlarım?

arkadaşlar her ne kadar günümüzde süper denilebilecek bir sisteme sahip olsam da bazı sorunlar yüzünden monitörümü iade ettim. ve şuan eski yan ekranım olan kare bir monitör kullanıyorum. çözünürlüğü 1028x1024 ve 19 inç sanırsam. ama kare ekranlara alışık olmadığım için genelde bütün oyunları...
  18. Yozgatlııı

Steam api key dolandırıcılığı

arkadaşlar api keyim böyle gözüküyor korkulacak durum varmıdır? https://www.cs2.org.tr/cs2-topluluk-sunuculari.html burayayanlışlıkla girdim ve sunucuya bağlandım.
  19. Yozgatlııı

Bu site güvenilir mi? steam hesabıma bir şey olurmu?

arkadaşlar cs2 topluluk sunucularına girecektim https://www.cs2.org.tr/prooyun-referanslar.html bu siteyi buldum yanlışlıkla bağlandım ama sunucuya girdim sıkıntı olurmu
  20. Yozgatlııı

İnternet wifi adaptörü önerisi

Arkadaşlar sıkıcı geçen bir okul gününün ardından eve geldiniz ve bilgisayarın başına geçtiniz. Tam en heycanlı yeri, raid atıyorsun veya fivem de araba satın alıyorsunuz ama oda ne? Parayı attınız ve arabanız gelmedi peki ya neden? Çünkü bazı aile fertleri İnternet bağlantısını kesmiş. İşte tam...
Geri