Arama sonuçları: *

1. Melokokori

Youtube video açıkken LoL kasıyor

HEM TEK MONİTÖR OYNARKEN ARKADA YOUTUBE VİDEO AÇIKKEN LOL KASIYOR HEM ÇİFT MONİTÖR OYNARKEN YOUTUBE VİDEO AÇIKKEN LOL KASIYOR DURDURUNCA DÜZELİYOR SEBEBİ VE ÇÖZÜMÜ NEDİR ?
  2. Melokokori

Sorun ne acaba ? Neden bu kadar uzun sürüyor ?

Sabah ilk pc açılınca bios ekranında uzun bekledi sonra bu attığım görseldeki ekrana geçti ne yapmalıyım?
  3. Melokokori

PC için ses düzeyi karıştırıcısı uygulamaları varsa önerebilir misiniz?

aynı anda çok iş yaptığım için sesleri ayarlamak zor oluyor, farz edelim 10 farklı uygulama açık seslerini ayrı ayrı ayarlamam gerekiyor bunu ses düzeyi karıştırıcısı ile halledebiliyorum ama uzun sürüyor kısa bir şekilde çözebileceğim bir uygulama arıyorum veya eklenti de olabilir, volume...
  4. Melokokori

SSD DEĞİŞTİRECEĞİM YARDIM

Beyler şu an sata ssd kullanıyorum win 11 kurulu sata ssdye, yeni m2 sipariş ettim satayı iptal edip yeni m2yi takıcam win11 anahtarını nasıl taşırım ? satayı çıkarıp yeni m2yi takınca pc yeni gibi olur de mi yani uğraştırman flashla kurarım tekrar?
  5. Melokokori

Laptop-Monitör bağlantısında çözünürlük sorunu

Monster laptop uma HDMI ile yeni monitörümü(XG249CM) bağladım ama 1920*1080 çözünürlük alamıyorum sorun ne olabilir.
  6. Melokokori

Monitörlerim kendi kendine kapanıp açılıyor

Monitörlerim kendi kendine kapanıp açılıyor, 2 sn sürüyor sonra her şey yolunda devam ediyor sorun ne olabilir? (Driver vs. güncel)
  7. Melokokori

Monitörüm bozuldu görüntü bozuk yardım!

Agalar 2. monitörüm eski kafayı yedi, görüntü var arkada çalışıyor ama gelmiyor ara ara ekran gidiyor, bazen böyle yarı ışıklı bir şekilde geliyor, açma tuşuna basınca önce logo gelip gidiyor sonra ekran gelip gidiyor 1sn arayla. Ne yapabilirim.
  8. Melokokori

Yardım M2 SSD'M flashdisk gibi görünüyor ???

M2 Ssd görüntüdeki gibi görünüyor nasıl düzeltebilirim güvenle kaldır desem ne olur ?
  9. Melokokori

Harddiskim usb gibi görünüyor!!!

Harddiskim Yerel Disk D olarak görünüyor ancak burda da flashdisk takmışım gibi çıkıyor aygıtı çıkar desem ne olur ?
  10. Melokokori

Pc her açıldığında disk checking yapıyor sorun nedir ?

Nasıl düzeltirim geç açılıyor hep bu yüzden
  11. Melokokori

İslemci degistirdim goruntu gelmiyor

r3 2200g den r5 5500 e islemci ddegitirdim fakat goruntu gelmiyor anakart b450m pro m2 max
  12. Melokokori

PC değerlerim normal mi ?

Bu değerler normal mi valodayken işlemci i5-9400f 3060ti
Geri