Arama sonuçları: *

1. Froggremann

Deepcool gammax rgb kablosu sorunu

Merhabalar herkese. Kasamda deepcool gammax L120 sıvı soğutma kullanmaktayım. Montajı yaparken anakartım desteklemediği için rgb yi bağlayamadım ve sabit olarak güç de veremiyorum. Sıvı soğutmanın ışıklarını nasıl aktif hale getirebilirim fan kontrolcüler çok pahalı sabit bi renk yansa yeterli...
  2. Froggremann

MONSTER TULPAR T7 V20.4 CLOCK WATCHDOG HATASI

PC yi yaklaşık 1 hafta önce aldım ve sorunsuz kullanıyordum.Warzone R6 gibi çeşitli oyunlarda test ettim ve sorun yoktu.Bugün daha yeni valo indirdim ve indirmemden yaklaşık 20 dakika sonra pc de bu mavi ekran ahtasını verdi.Sebebi ne olabiilir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Froggremann

kasam yere düştü, herhangi bir sorun olmuş mudur?

arkadaşlar bugün ekran kartına gelen kabloları düzenlerken katlanabilir masa kapandı ve kasam ne yazık ki yere düştü.İlk kasayı kaldırdığım zaman kasamın ön paneli yerinden çıkmıştı tekrar yerine oturttum.İç kontrolleri yapınca herhangi bir sorun gözüme takılmadı ama içim rahat etmedi.Şuan...
  4. Froggremann

darboğazın nedeni nedir

Arkadaşlar yardımınız lazım i5 4460 işlemcim var GTX 960 ekran kartım var ve 720p monitör kullanıyorum.Güncel oyunlarda darboğaz ve takılmalar düşük fps alıyorum bu sisteme rx 570 ekran kartı almak mı mantıklı yoksa i7 4770 işlemci almak mı ?Hangisi darboğazı bitirir sonlandırır
Geri