Arama sonuçları: *

1. sa9a

Ekrana görüntü gelmiyor bip sesi var

Dostlar bu sabahtandır PC çalışmıyor tuşa basıp açıyorum bir süre süre sonra 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor. İnternette baktım da video card memory issue olduğu söyleniyor. Anakarttaki iki ekran kartı slotunu da denedim aynı sorun devam ediyor. Işıklar vesaire yanıyor ama ekrana görüntü...
  2. sa9a

Bip bip ses geliyor pcden

Dostlar merhaba az önce kule tipi soğutucu montajı yaptım da elim sığmadığı anakarttaki bazı kabloları soktum neyse en son herşeyi toparladım da ekrana görüntü gelmiyor ve 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor kasadan sorun ne olabilir?
  3. sa9a

R5 5600X sıcaklık uyarısı

Dostlar merhaba. Pcyi yaklaşık 2 yıl önce falan kendim özene bezene topladım performansından da geçen haftaya kadar memnundum. Çünkü oyuna girince falan işlemci çok ısınıyor ve res atıyordu soğuyana kadar da açamıyordum tekrardan. Benim de aklıma 2 yıldır kasayı açıp temizlemediğim geldi...
  4. sa9a

Çözüldü✓ RX 6700 XT - Fortnite FPS Drop Sorunu

Dostlar merhaba, birkaç gün evvele kadar pcyi nihayet topladım. Bütün driverlar yüklü, şükür sıkıntısız çalışıyor. Önceden lowda kasan her oyunu şuan ultrada sıkıntısız oynuyorum. Dün fortnite indirdim onda da en az 250-300 fps rahat alıyorum fakat sebepsiz yere aniden drop yiyorum, zaten oyuna...
  5. sa9a

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED VGA ışığı sönmüyor

Dostlar hatırlısıyla bir pc topladık fakat resimdeki gibi vga ışığı sönmüyor ve ekranda görüntü yok. İlk açtığımda birkaç saniye cpu ışığı yanıyor sonra sönüyor ve vga ışığı yanmaya başlıyor. Monitör sağlam kablo da sağlam tüm parçalar sıfır zaten pc içinde windows bile yüklü değil. Ekran kartı...
  6. sa9a

Casper bilgisayarımı kaça satarım?

Dostlar merhaba, 2013 senesinde babam sağolsun Casper hazır pc almıştı bana o zamandan beri bazı ufak tefek yükseltmeler yaptım ama hala oldukça eski durumda. Zaten geçenlerde de ekran kartı sorununu paylaşmıştım, ekranda çizgiler falan çıkıyordu diye. Şimdi pcde ekran kartı takılıyken restart...
Top Bottom