Arama sonuçları: *

1. K

Anakart İşlemci Uyum sağlarmı ?

arkadaşlar ileriye yönelik bir pc toplamak istiyorum o yüzden anakartımı yüksek tutmak istiyorum itopyada bir indirime girdi ryzen5 1600 af ile https://www.itopya.com/msi-mag-b550-tomahawk-4866mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-atx-anakart/ bu anakart uyum sağlar mı ?
  2. K

İntel mi Amd mi Almam lazım ?

arkadaşlar ryzen 5 1600af ve i3 10105f arasında kaldım hangi sistemi toplasam bilemedim sizde intel mi almama gerek amd mi
  3. K

Fps düşüklüğü ve drop sorunu

İyi günler arkadaşlar pc özelliklerim Powerboost 650w 80+ power supply 16gb ddr3 1600 mhz ram asus h81 mk anakart i5 4460 işlemci asus hd7970 3gb ekran kartı ranker beyaz rgb kasa 480 samsung ssd + 120gb apecher panther ssd +1tb hdd benden daha düşük sistemli arkadaşlarım oyunda daha yüksek fps...
  4. K

No device detected sorunu

arkadaşlar geçenlerde caguar ımmerse ti marka kulaklık aldım ancak ekolayzer ayarları vs ayarlar için software indirdiğimde bölye bi hata aldım bu hata yüzünden software giremiyorum sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. K

Pc upgrade önerisi

arkadaşlar i5 4460 bi işlemcim var bu işlemciye önerebileceğiniz güzel atx bi anakart ikinci elde olur birde bu işlemciye oc yapma şansım hiç mi yok ?
Top Bottom