Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ SSD BİOSTA GÖZÜKÜYOR KURULUMDA GÖZÜKMÜYOR

sistemi bugün kurdum 2 tane yeni ssd takıldı biosta iki ssd de gözükmesine rağmen windows kurarken sadece 1 ssd gözüküyor ( Anakartın bios güncellemesini yaptım ) 1695664016 @Emmree 1695666252
  2. C

Mavi Ekran Anakart Vga Işığı Yanıyor Sistem Açılmıyor

Sistemim imzamdaki sistem anakart msi b660 Dün oyun oynarken sistem mavi ekran verdi ( ramler 3600 de ) ramden olduğunu düşündüm sonra sistemi tekrar açtığımda bios ekranı açıldı ramleri 3200 e aldım yine sorun devam etti her yeniden başlattığımda 1 dkya yakın görüntü gelmiyor daha sonrasında...
  3. C

Heli̇kopter Psu'm Msi Mag A650bn'i̇le Tanişin

Vatan gametalk 12400f / 3070 le gelen sistemin psusundan gelen ses bu sağolsunlar cod mw2yi psunun içinde göndermişler https://www.veed.io/view/994c7e5d-fa7e-47b5-bdb9-a1f8824f2ef8?sharingWidget=true&panel=share 1673216765 yakın bi vatan mağazasına gitsem tamir yapılır mı direkt garantiyle...
  4. C

Bu Parçalar Ne Kadar Eder ( Mining Parçaları )

Arkadaşlar miningci bi adama denk geldim 1 ay önce alınmış faturalarını attı , fiyatları mantıklı geldi bunları ne kadara satarım veya hiç bulaşmayım mı elimde mi kalır ne diyosunuz ( hepsi 1000tl)
  5. C

Hangi Sistem Bileşenlerini Tercih Etmeliyim

Öncelikle bu parçalar elimde mevcut baştan gidip satın almayacağım o yüzden belirttiğim parçalar arasından hangisini seçmem gerektiğini artı eksi yönleriyle söylerseniz sevinirim 1) - Msi m100r - Msi 100r argb 2) - Msi ventus 2060 6gb - Msi ventus 3050 8gb 3) - Thermaltake TR2S...
  6. C

Çözüldü✓ G5 - Sistem Kuramıyorum YARDIM ACİL

Arkadaşlar ekran kartını taktım fakat monitörün ışığı yanıyo fakat monitörden görüntü alamıyorum monitörümde de herhangi bir sıkıntı yok pc gelmeden hemen önce kullanıyodum yapmam gereken bir ayar mı var yardımcı olursanız sevinirim ( display portla bağlanıyorum )
Top Bottom