Arama sonuçları: *

1. M

DOOM ETERNAL TÜRKÇE YAMA

Bİ TANE YAMA BULDUM AMA NASIL KURACAGIMI BILMEDIM YARDIMCI OLIURMUSUNUZ https://www.mediafire.com/file/6iradoinhkuwi5k/Doom%20Eternal%20T%C3%BCrk%C3%A7e%20Yama%20v1.0.7z/file?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  2. M

Frame generation fsr kuramadim

Laptopum GTX 950 m spider man indirdim fsr var ama Frame generation kuramadım linkleri indirdim 2.0 2.1 2.2 şeklinde ama kuramadım ywrdimci olabliecek varmı
  3. M

Çözüldü✓ Freesync açınca valorantta drop yiyorum

rx 6600 ekran kartım var ve valorantta drop yiyorum kartı aldıgımdan beri aynı freesync kapatınca düzeliyor çözümü varmıdır
  4. M

AMD GÜNCEL SIKINTISIZ ÇALIŞAN DRIVER

23.9.3 DRIVER KULLANIYORUM MEMNUN DEGILIM SIKINTISIZ GÜNCEL KULLANILAN DRIVER önerir misiniz?
  5. M

FSR 3.0 NE ZAMAN CIKACAK VEYA CIKTIMI

RX 6600 KULLANIYORUM EN SON SÜRÜMDE FSR 3 VARMI BILEMEDIM
  6. M

amd freesync açınca valorant drop giriyor

144 hz jamesdonkey monıtor kullanıyorum rx 6600 ekran kartım i5 11400f işlemcım var amd freesync özellıgını kapatnca akıcı oluyor acınca kasma drop oluyor bunun sebebi nedir çözümü varmıdır
  7. M

radeon rx 6600 driver önerisi

rx 6600 kullanıyorum stabil çalışan driver tavsiyesi olan yardımcı olabilirmi
  8. M

sapphire rx 6600 fan ayarı nasıl olmalı

sapphıre pulse ekran kartı kullanıyorum oyunlarda bu aylarda serın oldugu ıcın 69 70 dereceye cıkıyor hıcbir ayar yapmadıgım halde ama cok sesli çalısıyor kartım bunu sessız ve kartı serın tutabilecek bı ayar varmıdır
  9. M

amd sorunsuz driver hangisi

rx 6600 kullanıyorum ve driver sıkıntım var 22.11.1 kullanıyorum ve 3 4 tane driver denedım wattman hatası alıyorum sürekli hangi driverı kullanmam gerekıyor
  10. M

VALORANT PİNG SORUNU ÇÖZÜMÜ

ARKADAŞLAR ŞUAN İNTERNETIMDE Bİ SIKINTI VAR SPEEDTEST TESTI YAPIYORUM PINGIM 19 20 VALORANTTA GIRIYORUM PINGIM 120LERDE GEZIYOR ÇÖZÜMÜ OLAN VARMI NASIL ÇÖZEBİLİRM YOTUBEDEN BAKIYORUM BI FAYDASI OLMUYOR
  11. M

AMD RSR AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM EDERMISINIZ

AMD RADEON RSR ÖZELİİĞİNİ AÇIYORUM OYUNA GIRIYORUM ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜSÜRÜYORUM AMA OLMUYOR ALT R TUSUNA BASIYORUM ODA ACILMIYOR
  12. M

aygıt yönetıcısınde monitörün adı yazmıyor

monitörüm jamesdonkey modelı ama aygıt yonetıcısınde cıkmıyor 1663258333 boyle yazıyo
  13. M

valorantta anlık fps düşme sorunu

valorantta 144 fps sabıt oynuyorum ve işlemcım 11400f ekran kartım rx 6600 anlık olarak fps düşmesı oluyo 144 den 135 lere düşüyo yardımcı olabilecek varmı
  14. M

youtube hesabıma giremıyorum hata alıyorum

Bir Google ürününe erişememe sorununun çözümü nedir yardımcı olursanız sevnırım
  15. M

Anakart RGB yanmıyor

B560f gaming wifi anakart aldım taktım kurulumlarıni yaptım ama RGB yanmiyor sizce sorun nerde
  16. M

Çözüldü✓ rx 6600 ve i5-11400f ile darbogaz olur mu?

b450m a pro anakart var darbogaz yasarmıyım
  17. M

AMD RSR AÇILMIYOR NEDEN

AMD RADEON RSR ÖZELİİĞİNİ AÇIYORUM OYUNA GIRIYORUM ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜSÜRÜYORUM AMA OLMUYOR ALT R TUSUNA BASIYORUM ODA ACILMIYOR
Top Bottom