Arama sonuçları: *

1. T

Mavi Ekran Whea_uncorrectable_error (0x124) hatası

Merhaba arkadaşlar. Az önce pc’deyken ea hesabına girmeye çalışıyordum. Chrome a attıktan sonra sistem dondu ve whea_uncorrectable_error (0x124) hatası verdi. Sonrasında bios ekranına attı. Bios ekranından da çıkmaya çalışırken aşağı fotodaki gibi değişikliler oldu. Ne yapmam lazım. Bi yardımcı...
  2. T

Çözüldü✓ KALVEYE DE SHİFT W AYNI ANDA ÇALIŞMIYOR

Merhaba arkadaşlar; dün ve bugün farkettiğim kadarıyla cs de ve ya valo da w ile ilerlerken sessiz yürüme tuşu olan shift'e basıp durup tekrar ilerlemek isteyince ilerlemiyor ilk tuşa basışta. ikinci basışta tepki veriyor anca. neden kaynaklı olabilir?
  3. T

Çözüldü✓ Kasadan sinyal sesi gibi ses geliyor

Merhaba arkadaşlar, Aşağıda linkini paylaşacağım üzere kasayı prize takıp anahtarı açık konuma getirince böyle sinyal sesi gibi ses gelip anakart led'i yanıp sönüyor. Şu an sadece bi ram eksik. Parçalar: Kasa; dark maxima v20 Anakart: msi z590 torpedo İşlemci: 11600k Ekran kartı: gigabyte...
  4. T

Kasanın sigortasını açınca yanıp sönüyor

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarı dün toplayayım dedim. Az önce bi elektrik vereyim nasıl oluyor diye merak ettim. Psu'nun sigortasını açınca araba sinyali gibi ince bi tonda ses verip anakart ışıkları yanıp sönüyor. Şu an işlemci ve ekran kartı takılı değil. Neden olabilir acaba? Bilgisi olan var...
  5. T

Anakart-sıvı soğutma-kasa sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar, Şu an bilgisayarı toplamaktayım. Elimdeki parçaları takmaya çalışıyorum ama anakartı takınca sıvı soğutma olmuyor. Sıvı soğutmayı takınca anakart olmuyor, ne yapacağım ben böyle? Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Yardımlarınızı rica ediyorum. Parçalar; Arctic liquid freezer...
Geri