Arama sonuçları: *

1. M

Işlemci ve ekran kartsız kasa çalışır mı

arkadaşlar merhaba başlıkta durumu söyledim ama açıklayayım elimde lian li o11 dynamic evo rgb kasası var gigabyte ın psu nu taktım ve yine gigabyte aorus x870 anakart taktım kabloları bağladım sadece kasayı test etmek için rgb si çalışıp çalışmadığını görmek için ama çalışmadı ve anakartta...
  2. M

Steelseries rgb mousepad aydınlatma sorunu

steelseries rgb mousepad in ışığı az yanıyor her tarafa yetişmiyor sebebi nedir?
  3. M

fan girişi çoğaltıcı

arkadaşlar merhaba benim anakartım asus prime h510m e ve anakartın cha fan kısmına kasa fanları takılı fakat yakın zamanda sıvı soğutucu aldım ama onuda cha fan kısmına galiba takılması gerek fanların çalışması için şimdi kasada 1 tane cha fan girişi var( veya başka varsa söyler misiniz ) bu...
  4. M

Çözüldü✓ rampage v900s direksiyon seti gözükmüyor

merhabalar rampage v900s direksiyon seti bilgisayar takılınca steam xbox kontrolcüsü yerine direksiyon diye görüyor normalde böyle bir sorun yoktu uzun zaman sonra tekrar taktığım zaman böyle oldu oyuna girince gaz ve fren çalışmıyor internette kurulum videolarında xbox kontrolcüsü diye...
  5. M

Çözüldü✓ Oyunlarda Fps Kısıtı Nasıl Kaldırılır

Arkadaşlar merhaba Abdullah abinin yeni topladığı sistem G5 kullanıyorum fakat valorant ta 165 fps sabit alıyorum normalde videoda 200 fps üstü alıyor viewsonic 165 hz monitor kullanıyorum diye mi bilmiyorum ama fps sabit 165 üstüne çıkmıyor neden kaynaklanıyor olabilir?
Geri