Arama sonuçları: *

1. C

KIOXIA M2 PCIe 4.0 Görmüyor

Arkadaşlar yeni m2 ssd aldım model yazdım fakat 3 slot var biri m2 4.0 oraya takıyorum fakat görmüyor ne bios nede windows hiç bir şekilde görmüyor slotta sorun vardır die düşüncem oldu fakat anakart sıfır zattn ilk defa takıyorum diğer 3.0 taktım çalıştı yardımcı olursanız sevinirim anakart...
  2. C

Windows 11 Yavaş Çalışma Nedeni?

Arkadaşlar Bir Konuda Yardım Edermisiniz, En son masaüstü bilgisayarıma 6 ay önce Windows 11 Format attım gelen bütün güncellemeleri bugünün Tarihince yaptım, m2 ssd kullanıyorum 1TB fakat sağ tuşa bastığımda ekran biraz geç geliyor onun haricinde ağır çalıştığını düşünüyorum sebebini bilen...
  3. C

Format Sonrası Hesap Sorunu?

Arkadaşlar Basit bir Soru Sorucam ama ne nedenle olduğunu bilmiyorum bilgisayara format attım outlook hesabımı girdim fakat kendime ayit olan resim gözükmüyo resim de eski olduğu için yenisi olmadından değiştirmiyorum hesabım kısmına giriyorum normal internetten fotoraf gözüküyo ama bilgisayarda...
  4. C

Windows 11 lisans Yardımcı Olurmusunuz

Arkadaşlar Windows 11 Kurdum Fakat Windows Etkinleştir Diye Sağ Altta Çıktı Dijital Kod Güvenli Bir Şekilde Nerden Satın Alabilirim O Şekilde Satanları Biliyorum Fakat Site Halinde Güvenmediğim için Anket açıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim
  5. C

Gigabyte GM 750 w psu

Arkadaşlar bugün PC çalıştırdım Elektirik gelmedi kasaya power kokladımda biraz yanık kokusu var sorun nedir ne oldu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. C

M2 SSD Sağlık Durumu?

Arkadaşlar Yüzde 97 Olan M2 SSD Bir Sorunla Karşılaşmadı Yazıyor Fakat Sağlık Kısmı 97 Olduğu İçin Sizlere De Soriyim İstedim Yardımcı Olanlar İçin Şimdiden Sağolun
  7. C

Windows Update Sorunu ?

Arkadaşlar Yeni Windows 11 UEFİ Format Attım Bütün Güncellemeleri Yaptım Anakartın Kendi Sitesindende Öle Fakat Update De Sadece Bunu Güncellemedi Hata Halinde Görüyor Windows Kendi Kaynaklımıdır Orjinal Sitesinden İndirdim Dijital Olarak Etkin Orjinal Windows Kullanıyorum Anlayan Varsa Yardımcı...
  8. C

Yerel Güvenlik Yetkilisi Koruması Sorunu?

Arkadaşlar Forumalarda Kontrol Ettiğim Bir Hata Bugun Farkına Vardım Yerel Güvenlik Yetkilisi Koruması Açmış Bulunsamda Çalışmıyor Yeniden Başlatmamı İstiyor Başlatmış Bulunsamda Hata Ortadan Kalkmıyor Tekrar Yeni Başlatmam Söleniyor. Bios Ayarlarını Kontrol Ettim Her Hangi Bir Değişiklik...
  9. C

Windows 11 Donup Kalıyor mouse Oynuyor Sadece

Arkadaşlar Kullanmaktan Keyif Aldığım Performansına Sistemimde Dicek bir şey Bulamadığım Fakat Günde Oyunlarda Alt Tab Yapınca Bağzen Anlamsız Derecede Kendini Kitliyor Sadece mouse Haraket Ediyor Her Hangi Bir Şeye Bastığımda Açılmıyor Kapatıp Açıyorum Saatlerce Birsey Olmadan Devam Ediyorum...
  10. C

Sıvı Soğutucumdan Ses Geliyor

Öncelikle Herkezin Ramzanı Mübarek Olsun, Bi Soruda Bulunucaktım O Nedenle Sizlere Danışıyım İstedim Youtube Sayfanızı Da Severek Takip Ediyorum Şimdi Sorum Şu, cooler master masterliquid ml240l Sıfı Soğutucu Kullanıyorum Bugun Fark Ettim Ki Kasadan Ses Geliyor Yan Kapağını Açıp Baktığımda Ses...
Geri