Arama sonuçları: *

1. Myronnn

Oyundayken ALT-TAB attığımda PC 1 FPS oluyor

Bu her zaman olmuyor arada sırada oluyor. Oyun oynarken ALT-TAB attığımda PC bir anda 1 FPS oluyor, her şey yavaşlıyor takıla takıla ilerliyor, bir süre sonra ( 1-2 Dakika içinde, bazen daha uzun) kendi kendine düzeliyor.
  2. Myronnn

Discord'da yayın izlerken mikrofon simgesi ışığı yanıyor

Discord'da birisinin yayınını izlerken konuşmasamda arkada bir ses olmadan mikrofon simgesi yanıp sönüyor, yayın sesi mikrofona yansıyor desem yayınının sesi kapatsamda aynı odadakilere sorunca ses gelmiyor diyorlar ama ışık yanıp sönüyor. Yayını izlemeyi bırakınca ışık düzeliyor ve yanmıyor...
  3. Myronnn

Mavi Ekran Durduk yere mavi ekran hatası.

Durduk yere bu hatayı aldım. Mavi Ekran Dosyası PC Özelliklerim; CPU : AMD Ryzen 5 5500 GPU : Sapphire RX6600 Kasa : Bitfenix Nova Mesh SE PSU : Bitfenix 700W Formula 80+ Bronze RAM : GeIL EVO Spear 16GB 3200MHz CL16 SSD : WD SN350 480GB NVMe M2 Anakart : Gigabyte B450M H
  4. Myronnn

Bilgisayarın Test Değerleri Nasıl ?

AİDA 64 5 DAKİKA TEST İŞLEMCİ MAX 86 DERECE GÖRDÜ. FURMARK 0XMSAA 5 DAKİKA TEST ORTALAMA 120 FPS, MAX SICAKLIK 74 DERECE OLDU. PRİME95 VE FURMARK AYNI ANDA ÇALIŞTIRIP 30 DAKİKA YAPTIĞIM TESTTE FURMARK FPS ORTALAMA 120 SICAKLIK MAX 74-75 DERECE OLDU, PRİME 95'TE İSE SICAKLIK MAX 95 DERECE...
  5. Myronnn

Minecraft saniselik takılma sorunu

Minecraft'ta hangi ayarı yaparsam yapayım sürekli takılmalar oluyor. Bütün her şeyi denedim sistemi alalı 3 4 ay oldu hep böyleydi. Çözemedim bir şekilde. Optifine kullanıyorum. Java son sürüm. Driver güncel. CPU : AMD Ryzen 5 5500 GPU : Sapphire RX6600 Kasa :Bitfenix Nova Mesh S PSU : Bitfenix...
  6. Myronnn

Ryzen 5 5500 & RX 6600 Sistemimde Normalin Altında FPS Alıyorum

Youtubede izlediğim teste göre csgo'da 350 FPS ortalama alıyor ama benim bilgisayarda ortalama 250 fps alıyorum aynı haritada aynı ayarlarda. Konum farkından değil çünkü 4 5 tane maç attım. Hepsinde aynıydı birde Forza horizon 5'te normal 100 110 FPS Alıyor ama ben 80 FPS civarı alıyorum oda...
  7. Myronnn

Mavi Ekran Attempted write to readonly Memory mavi ekran hatası

Minidump dosyası paylaşmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Düzenleme: İnternetten bakıp yaptım tam yapabildimmi bilmiyorum. 081422-10921-01.rar Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Chromede gezerken bir anda bu hatayı aldım.
  8. Myronnn

Trojan:Script/Wacatac.B!ml nedir ?

Windows defender ile silmeme rağmen her gün geliyor. Bugün 3. gün. Temiz format atsam geçermi ? C:\Users\Ali\AppData\Local\Opera Software\Opera GX Stable\Cache\Cache_Data\f_00315c
  9. Myronnn

Sistemimde Yaşadığım Sıkıntılar

Tek tek konu açmaktansa hepsini yazıyım dedim, önceden bazı sorunlara konu açmıştım ama tekrardan başka birisi görür yardım eder diye hepsini birlikte açıyorum. 1-Valorant bind haritasında belirli bölgelerde takılmalar. 2-Durduk yere, herhangi bir yerde (google, oyun farketmeden) bilgisayar 2 3...
  10. Myronnn

Disney+ Kullanırken Bilgisayar kendi kendine yeniden başladı

Disney plus'da End Game izliyordum bir anda film dondu bilgisayar kitlendi hiçbirşey yapamadım 5 6 saniye sonra ekran gitti kendi kendine yeniden başladı. Fanlar hiç durmadı. Neden kaynaklı Olabilir Önceden 2 3 kere daha disney+ donmuştu film izlerken ama uygulamadan atıp bitmişti bu seferkinde...
  11. Myronnn

Oyunlarda FPS Düşüklüğü

Sistemim imzadaki gibi Donanım Arşivi G6 da bile Forzada benim bilgisayardan daha yüksek FPS Alıyor bu diğer oyunlar içinde geçerli normalin 10 20 30 40 fps altında alıyorum oyuna göre değişiyor.
  12. Myronnn

Forza horizon 5 Performans düşüklüğü

Sistemim İmzadaki gibi, youtubede izlediğim videolara göre ryzen 5 3600 rx 6600 testlerinde forza horizon 5te ultrada ortalama 100-120 FPS Veriyor ryzen 5 5500, ryzen 5 3600 le nerdeyse aynı diye biliyorum hatta bazı oyunlarda geçiyor öyle gördüm, ama ultra ayarlara alınca fps ortalama 80 civarı...
  13. Myronnn

Bilgisayarın İşlemci,Ekran kartı Sıcaklık Ve kullanımı normalmi ?

İşlemci Ryzen 5 5500 Ekran kartı RX 6600 Cpu kullanımı fazla gibime geldi ama çözemedim. 1651325669 Görev yöneticisinde böyle görünüyor. 1651325728 Afterburner ayarları bu şekilde acaba yanlışlıkla birşeyimi bozdum ?
Top Bottom