Arama sonuçları: *

1. D

Mavi ekran hatası alıyorum

Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası almakta. Testlerde ram, cpu, gpu tarzı testlerde sorun algılamadı. Sadece usb tarzı portlarda error yazısı aldı. Daha önce bir chipset yüklendiğinde sorun çözülmüştü fakat 1 ay sonra falan sürekli tekrar devam etmeye başladı, hatayı dump paylaşıyorum...
  2. D

Mavi Ekran Mavi Ekran Sorunu Yardım

Bilgisayarımda bir şey kurarken veya oyuna girerken mavi ekran hatası almaktayım. Windows 7 hiçbir test denemelerimde bir sorun yaşamadım. Belki PSU da bir sorun mu var diye düşünüyorum. Hata kodunu resimde paylaşacağım, yardımcı olan kimse olmadı bilgili olan insanlar ilgilenebilirse sevinirim...
  3. D

Fanlarım hızlanıp PC resetleniyor.

Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım sürekli olarak bir işlem yapıldığı anda bazen sürekli mavi ekran vererek kendini resetliyor. Özelliklerimi paylaşacağım. Boşta dereceler gayet serin.( Uzun süredir kullanmadığım bilgisayar yaklaşık 8 senelik ve termal macunu 1 veya hiç...
  4. D

R5 3600 sistemde oyunlarda takırtı sesi geliyor

Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım. Kasamdan tahminime göre işlemcinin fanından oyunlara girdiğimde aralıklarla takılmaya benzer sesler alıyorum ve sinir bozucu bir ses. Sıcaklık değerlerime baktığımda işlemcim, ekran kartım gayet normal değerlerde çalışıyor. Kasanın camını...
Top Bottom