Arama sonuçları: *

1. Che_

Çözüldü✓ Taşınırken Kasa Nasıl Götürülmeli ?

Kategori olarak en mantıklı bu geldi 2 gün sonra Adana'dan Antep'e gidecem İnşallah kendi arabamızla. Fazla hızlı gitmiyoz hız sınırı neyse onun bir tık aşağısı genelde. PC'yi de götürecem tabii ki. Ekran kartını sökmek zorunda mıyım yoksa kasanın sol tarafı bagajda yukarı bakacak şekilde ve sabit...
  2. Che_

Çözüldü✓ PC Uyku Modundan Klavye Mouse ile Çıkmıyor

İlk defa masaüstü pc kullanıyorum. Laptoplarda uyku modu kullanırdım güç tuşuna basmadan klavyede tuşa basınca uyku modundan çıkardı. Dakikalarca klavye mouse tuşlarına bastım monitör aç kapa yaptım güç tuşuna basmadan pc uyku modundan çıkmadı. Tuşlara basarken kasada da hareketlilik yoktu...
  3. Che_

No Boot Device Found

Böyle bir sorun var. Tuşa basınca bir şey olmuyor. Kapatıp açma yapıldı aynı
  4. Che_

Çözüldü✓ Laptop Driver Yardım

Öncelikle merhabalar, laptoptumda internetteki videolar gibi performans alamıyorum. Genel olarak core clock ve Memory clock düşük ama kendim OC yaptım msi afterburner'dan. Her şeyi denedim ama DDU ile sürücü sıfırlamaya önceden hiç denemedim yani bilmiyorum. DDU kullanımını iyi anlatabilecek ya...
  5. Che_

Laptop düşük FPS sorunu

Lenovo Ideapad 510 8gb 2133MHz ram I7-6500u işlemci 940mx 4gb harici ekran kartı HD 520 dahili ekran kartı 240gb ssd Aynı ekran kartının bulunduğu Acer marka laptoplar da bulunuyor genel olarak i5 7200u ve hd 620 bulunuyor fakat işlemci olarak benimki daha iyi bu videoda gta 4 1366x768 medium...
Geri