Arama sonuçları: *

1. yusufakyurek

modem sıfırlanma

modemin fişini çekince sıfırlanıyor ??
  2. yusufakyurek

MODEM SIFIRLANMA

zyxel VMG3312-B10B modemaldım 2.el modemin kurulumunu felan yaptım modemin fişini çekince yada gece uyuyunca modem otomatik resetleniyor nedenini bilen varmı
  3. yusufakyurek

modem sıfırlanma

zyxel VMG3312-B10B modemaldım 2.el modemin kurulumunu felan yaptım modemin fişini çekince yada gece uyuyunca modem otomatik resetleniyor nedenini bilen varmı 1590330223 ?????????*
  4. yusufakyurek

windows güncellemeleri

pc'ye format attım ''homa single language'' windows güncellemelerini yapayım dedim bu hatayı veriyor microfot un sitesinde çözümleri denedim hiçbiri işe yaramadı önceden yapılan güncellemeler var onları kaldırsam tekrar eski haline dönermi yani düzelirmi
  5. yusufakyurek

ekran kartı ısınması

rx570 8gb ekran kartım var boştayken ısısı 47 50 arası normal mi 2 senedir bakımı yapılmıyor ben ısısını çok buluyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum -önerebileceğiniz kalite termal macun varmıdır ?
  6. yusufakyurek

pc yeniden başlatınca sıfırlanıyor

bilgisayarı her kapatıp diğer gün veya 1 2 saat sonra açtıgım zaman kendini sıfırlıyor . windows10 kullanıyorum ilk girişte şifreyi girdikten sonra ''Windows Hazırlanıyor'' yazısı geliyor ve ayarları sıfırlıyor yardım lütfen
  7. yusufakyurek

i7-3770 ve rx570 8gb darboğaz yapar mı?

sapphire nitro rx 570 8gb ekran kartım var , i7-3770 almayı düşünüyorum darboğaz yaparmı - 12gb ddr3 ram var ? bir sitede test yaptım %25 görünüyor inanmadım sizlere sorayım dedim
Geri