Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Çözüldü✓ Yeni Laptop'da Başlar Başlamaz Hata Aldım Yardım !!

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Laptop sıfır alınma ve bu hatalar ile karşılaştım. Çeviri yaptığımda birinde ağ bağlantısına bağlanılamadı diğerinde ise IP ile ilgili birşeyler diyor, kurulum yapılamadı gibisinden. Yardımcı olursanız sevinirim. ( Laptop benim değil bir arkadaşımın, çok fazla...
  2. Emirkanyvs

RDR 2 düşük GPU kullanımı.

İşlemci: ryzen 5 5600x Ekran kartı: rx 6650 xt Selamün aleyküm Rdr 2 yi 1 kez bitirdim bir kez de %50 sine kadar oynadım grafik ayarları ise kendim deneye deneye yaptığım ayarlardı işte ultrada var high da medium da fakat hiç bir şekilde donmadır droptur hiçbir sorun olmadan oynuyordum...
  3. Emirkanyvs

Monster laptop sıcaklık değerleri fiyasko !!!

Arkadaşımın monster laptop u var ve hangi oyuna girerseniz girin fanlar sürekli deli gibi çalışıyor (%100). Ekran kartı sıcaklığı ise 80-85 derece arası oynuyor. İşlemci sıcaklığı da 95- 100 derece arası. Bakımm ise monster bayisine gönderdim 2 ay önce bakımları yapıldı. Sıcaklık değerlerine...
  4. Emirkanyvs

Epic games den alınan oyun EA FC de görünmüyor.

Epicten aldığım battlefield V ea de gözükmüyor sebebini bilen var mı ?
  5. Emirkanyvs

Battlefield 2042 Takılma,donma,CPU %100 kullanım sorunu

2 3 ay önce hem ultra hem high grafiklerde rahat oynadığım oyunu şimdi donmaktan oynayamıyorum %100 işlemci kullanıyo sebebi nedir acaba ? Sistem: ryzen 5 5600x - rx 6650 xt
  6. Emirkanyvs

Termal macun ne sıklıkla değişir ?

Termal macun hayatımda hiç değiştirmedim. Ne sıklıkla değiştirilir acaba birde hangi markalar güzel kalitelileri hangileridir yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom