Arama sonuçları: *

1. A

oyun oynarken oyun donuyor ama pc donmuyor

oyun oynarken oyun donuyor ama pc donmuyor ses falan kısabiliyorum alt tab yapabiliyorum ama bunları yapınca bilgisayar bir süre donuyor neyden kaynaklı olabilir format attım sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim düzelmedi
  2. A

Standart Çift kanallı PCI IDE denetleyici hatası

Pc donup duruyor ve çoğu zaman mavi ekran veriyor bundan kaynakli olabilir mi ramleri test ettim onda da sorun yok 1678043520 Bazen de pc donduğu zaman 3 kere bip sesi geliyor ramlerden suphelendigim icin test ettim ama hicbir sorun yoktu ekran kartinda da sorun yok sicaklik degerleri de gayet...
  3. A

bilgisayar donuyor ama mouse imleci hareket ediyor

bilgisayarım bazenleri donuyor ama mouse hareket ediyor ramleri memtest86 ile test ettim hiçbir sorun çıkmadı ekran kartına ve işlemciye de test yaptım hiçbir sorun çıkmadı sıcaklıkları da gayet normal diski de yeni aldım sorun ne olabilir
  4. A

Disk kullanımı çok fazla ve hdd kapanıyor

Hdd den ses geliyor ve kapanıp açılıyor bu sırada da pc donuyor format attığımda 2 gün sorunsuz kullanabiliyorum ondan sonra hdd tekrar kapanıp açılmaya başlıyor ve disk kullanımı da %100
  5. A

Oyun Oynarken HDD Kapanıyor

Oyun oynarken hdd den ses geliyor büyük ihtimalle kapanıyor ve oyun donuyor birkaç dakika sonra düzeliyor hata falan almıyorum hdd sağlığı %84 bazen oyun donduktan sonra siyah ekran oluyor ve pc yeniden başlıyor
  6. A

Windows 10 siyah ekran

Dün bilgisayarımda hiç bir sorun yoktu ama oyun oynarken birden siyah ekran veriyor ya da açılmıyor format attım ama düzelmedi neden kaynaklı olabilir
Geri