Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Çözüldü✓ w11pro donma (yük altında olmuyor)

pc oyun oynarken en ufak kasma olmuyor ama youtube de fln video izleken bi anda donuyor tüm ders çalışmamı engelliyor format atmak aklıma geldi ama çok fazla dosya var bu yüzden çözüm yoluda aklıma gelmedi 1696864630 @Emmree
  2. SadeceBirisi.

Çözüldü✓ a rgb fanlar bozuldu sanırım

arkadaşlar bir an ödev yaparken solumda duran kasama bakim dedim kasa fanında ışık titreşiyo ne fanı açabiliyorum nede rengini değiştirebiliyorum bn garantiye yollsam kablolamak için kasanın fanlarını söküp kendime göre kablolama yapmıştım bu yüzden vidaların boyası biraz çıktı bu yüzden garanti...
  3. SadeceBirisi.

işlemci %50 kullanıyor boşta görev yöneticisini açınca %2 ye düşüyor

işlemci %50 den fazla kullanıyor boşta ama görev yöneticisini açınca %2 ye düşüyor
  4. SadeceBirisi.

Pc temizlik sonrası açılmıyor

Kabloları şokmedim sadece işlemciye termal macun eklemesi ve ekran kartının tozunu aldım bios ekranına geliyor ama windowsu açmıyor
  5. SadeceBirisi.

Çözüldü✓ Arkadaşlar w10 pro lisans

https://www.pttavm.com/microsoft-microsoft-windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari-p-228304934?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma Sizce alınır mı? 1670185305 URL...
  6. SadeceBirisi.

W11 mavi ekran hatası

Arkadaşlar babamın eski bir pcsinde samsung 500gb hdd vardı bnde oyun yüklemek amacıyla istedim eve gelince sisteme taktım bi açtım mavi ekran bir süru video izledim sıfırlama kısmında 'bir sorun oluştu diyor " nasıl çözüm bulabilirim? 2gündür ne oyun ne ders çalışabiliyorum. 1670081028 Sonradan...
  7. SadeceBirisi.

Çözüldü✓ Pc'den Görüntü Gelmemeye Başladı

Elimde gt2 sistem vardı. Fanların yerini değiştirdim. Daha sonra pcyi bağladimda görüntü gelmeyince pc yi kapatıp güç kablosunu çekip bios pilini çıkrttım tahmini 1-1.5 dk bekledim.daha sonrasında ramleri çıkarıp silgi ile sildim dikkatlice geri taktım ancak görüntü gelmiyor.
Top Bottom