Arama sonuçları: *

1. AliGKMEN

Windows Defender açılmıyor

Girince Bt yönetici sınırlı erişime sahip diyor baya bi yol denedim ama olmadı ne yapmamı önerirsiniz
  2. AliGKMEN

%30 CPU KULLANIMI SORUNU

CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
  3. AliGKMEN

PC FPS DEĞERİ NORMALDEN AZ

9070xt i5 14600k var yüksek ayar 1280x960 da 300 fps alıyor ya normalde min 400 500 alması lazım xmp açık adrenalin ve ayarları yapılı sorun nedir
  4. AliGKMEN

9070xt tam ekran yapmıyor

CS2 de tam ekrana geçince kasıyor ve 1280x960 gibi ayarlar çıkmıyor ama tam ekran pencereli yapınca herhangi bir sıkıntı olmuyor adrenalin ayarlarını yaptım ama hangi ayar bunu sağlıyor
  5. AliGKMEN

PC garip bir şekilde donuyor

Bilgisayar sıfır evde kullanırken donuyor tamirciye götürdüm akıcı çalışıyor eve getirince yine aynı ,monitör çözünürlüğünden mi acaba sorun driverlarda kurulu
  6. AliGKMEN

GPU %0 kullanımı hatası

9070xt ekran kartı var i5 14600k işlemci biostan igpu devre dışı bırakıyorum PCIE seçince ekran kartı kullanımı %0 oluyor f10 a basıp kaydediyorum tekrar gelince yine cpu graphics seçili gözüküyor
  7. AliGKMEN

Çözüldü✓ Akım korumalı priz tavsiyesi

Arkadaşlar 4 5 sene kullandığım akım korumalı prizden sesler gelmeye başladı önerebileceğiniz 200 TL'ye kadar 4 lü veya 5 bölümlü akım korumalı priz var mı
  8. AliGKMEN

Çözüldü✓ Usb Çoklayici Geci̇kme Yapar Mi?

Monster laptop kullanıyorum ve usb çoklayıcı almayı düşünüyorum mouse ve klavyeyi usb çoklayıcı ile kullansam gecikme yapar mı csgo oynuyorum rank Global o yüzden en ufak gecikme bile olsun istemiyorum
Geri