CS2 de MSİ AFTERBURNER testi yaptığımda %60-70 GPU VE %30 civarı CPU kullanımı gördüm ben bu cpu kullanımını nasıl arttırabilirim oyunda hangi ayarı yaparsam yapıyım aynı fps alıyor
CS2 de tam ekrana geçince kasıyor ve 1280x960 gibi ayarlar çıkmıyor ama tam ekran pencereli yapınca herhangi bir sıkıntı olmuyor adrenalin ayarlarını yaptım ama hangi ayar bunu sağlıyor
Bilgisayar sıfır evde kullanırken donuyor tamirciye götürdüm akıcı çalışıyor eve getirince yine aynı ,monitör çözünürlüğünden mi acaba sorun driverlarda kurulu
9070xt ekran kartı var i5 14600k işlemci biostan igpu devre dışı bırakıyorum PCIE seçince ekran kartı kullanımı %0 oluyor f10 a basıp kaydediyorum tekrar gelince yine cpu graphics seçili gözüküyor
Arkadaşlar 4 5 sene kullandığım akım korumalı prizden sesler gelmeye başladı önerebileceğiniz 200 TL'ye kadar 4 lü veya 5 bölümlü akım korumalı priz var mı
Monster laptop kullanıyorum ve usb çoklayıcı almayı düşünüyorum mouse ve klavyeyi usb çoklayıcı ile kullansam gecikme yapar mı csgo oynuyorum rank Global o yüzden en ufak gecikme bile olsun istemiyorum