Arama sonuçları: *

1. Wînd

Mavi Ekran Usb ile format denerken bios sonrası ekran gelmemeye başladı

Usb ile win10a geçmeye çalışıyordum, bilgisayarı biostan çıktıktan sonra ekran gelmemeye başlası neden? Ne yapmam lazım
  2. Wînd

Çözüldü✓ Display Port nereye takılır

Arkadaşlar display port nereye takılır ekran kartına mı yoksa anakarta mı ? Monıitörüm ASUS VGA27 2K165 HZ Monitör 144 hz de kalıyor 165 hz yaptığımda görüntü ayarları gidiyor bunu nasıl çözeceğimi de bilmiyorum.
  3. Wînd

MONİTÖRU 165 HZ YAPTIĞIM ZAMAN CİNEMA MODUNDA KALIYOR

MONİTÖR 165 HZ'E ÇEKİYORUM OYUN MODUNDA OYNARKEN CİNEMA MODUNDA KALIYOR AYARLARI DEĞİŞTİREMİYORUM. MONİTÖR ASUS 2K 165 HZ
  4. Wînd

x360 ce kapattığımda kol görünmüyor

Selamlar, x360ce yi açıp FIFA'ya girdiğimde kolda sıkıntı yok çalışıyor ama programı kapatınca gamepad görünmüyor. Aynısı oyun için dde geçerli. Çözümü var mıdır?
  5. Wînd

Bilgisayara format atacağım içindeki projeleri alabilir miyim?

Arkadaşlar selam, bilgisayarımdda sorun oluştu servise göndereceğim servis muhtemelen format atacak. İç Mimarlıkla uğraştığım için içerisinde bir çok program var ve bu proramlarda projelerim mevcut. Bütün bunları yedekleyebilir miyim, aktarabilir miyim nasıl yaparım bilen var mı...
  6. Wînd

Bilgisayarım iyi ama çektiğim video donuyor

SELAMLAR HERKESE FIFA 23 VİDEOLARI ÇEKİYORUM. NORMAL EKRANLARDA VS. HİÇ SORUN OLMUYOR AMA MAÇ EKRANINDA MAÇ OYNANIRKEN OYUN Bİ YAVAŞ AKIYOR VE DONUYOR PROBLEM NEREDE OLABİLİR? SİSTEM ÖZELLİKLERİM 4070Tİ - 7600X - 32GB DDR5 RAM
  7. Wînd

Mikrofon sesim berbata dönüştü nedeni bilinmiyor

Selamlar arkadaşlar, Razer Blackshark v2 kulaklığım var, mikrofondan bu sesi dinle dediğimde berbat, çok yüsek ve cızıltılı ses duyuyorum. 2 gün önce bir şey yoktu bi anda oldu nasıl düzeltirim. Bunu düzeltmeye çalışırken mikrofon ayarlarımı bozdum en doğru ayarı nerden bulabilirim yardımcı olur...
  8. Wînd

bilgisayarım iyi ama video çekerken kasıyor

arkadaşlar selam bilgisayarım iyi 4070 Tİ - 7600x var ama yine de video çekerken izlediğim video kasıyor sebebi nedir acaba? FİFA 23 VİDEOSU DENİYORUM
  9. Wînd

Monitörümün ayarları bozuluyor

Arkadaşlar selam. Monitörüm ASUS, renk ayarlarını ayarlıyorum 165 hz yapmak için overclock aktif ediyorum ama renk ayarlarım bozuluyor bunun çözümü varmıdır? 165 hz yapmak için overclock yaptığım zaman tüm ayarlar gidiyor parlaklık vs. azalıyor.
  10. Wînd

Twitter video izlerken donuyor PC

Sistem imzada yazıyor, internet hızımda bu şekilde görünüyor ama twitterda video izlerken donuyor bu Twitter kaynaklı mı yoksa benden dolayı mı
  11. Wînd

Bilgisayar açılınca otomatik başlayan programları nasıl iptal ederim

Selamlar arkadaşlar, pc açılınca otomatik başlayan programlar var bunları görev yöneticisi BAŞLATMA SEÇENEKLERİ üzerinden ayarlıyorum fakat orada olmayıp da yine açılır açılmaz başlayan programlar var onları nasıl iptal edeceğim ?
  12. Wînd

Bilgisayarın fanlarını, müziğe oyuna duyarlı yapabilir miyim ?

Buradan bu dediklerimi yapabilirmiyim, yoksa destekleme muhabbeti vs. var mı
  13. Wînd

İşlemci zaman zaman 85-95 dereceyi görüyor sebebi ne olabilir ?

Bilgisayarda Cooler Master Liquid 360mm sıvı soğutma var bazen boştayken 85-95 dereceleri görüyor sonra kasayı açıyorum kendiliğinden düşüyor ve zaman zaman yeniden artıyor. Sıvı soğutmada mı problem vardır yoksa işlemcide mi, yoksa kasada mı. Eğer sıvı soğutmadaysa çok bütçem yok 1500-1700 TL...
  14. Wînd

Bilgisayarın ışıkları kendisine göre hareket ediyor

Normal şartlarda ilk görseldeki gibi kullanıyorum, ışıklar değişiyor 2.görselden görebilirsiniz. Bir de kasa boştayken bazen 85-95 dereceyi görüyor ve bi süre sonra 39 lara düşüyor. Problem nerede sizce?
  15. Wînd

Kasanın rgbsi (ışıkları) kendiliğinden değişiyor

Kabloları mı iyi takmadım, yoksa sıvı soğutma pompasında sıkıntı mı var, neyde problem var anlamıyorum. Kasanın ışıkları bilgisayardan ayarlıyorum kendiliğinden değişiyor. Öndeki fanlar beyazlıyor vs…
  16. Wînd

Çözüldü✓ Bios nasıl güncellenir

Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart kullanıyorum. Bios nasıl güncellerim ?
  17. Wînd

Çözüldü✓ 165 hz monitör fakat maks 144 hz yapılıyor

AMD işlemci, NVIDIA ekran kartı 165 HZ asus 27 inch monitör var fakat nvidia denetim masası üzerinden 144 HZ üstüne çıkılmıyor. Monitör 2k Sanırsam bu sorun hep böyleydi kronikmiydi neydi yoksa bir şeyler mi yanlış
  18. Wînd

CPU sıcaklığı 95 derece bu normal mi?

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarı yeni kurdum kendiliğinden kapanma yaptı ve biosa girdiğimde işlemcinin sıcaklığının yüksek olduğunu gördüm bu neyden kaynaklıdır? Cooler Master ıllusion 360 sıvı soğutma Ne yapmalıyım nasıl düzeltirim? Gigabayte b650 ds3h am5 anakart Cpu: r5 7600x
  19. Wînd

7600x ve 4070 Ti psu kaç w olmalı öneriniz nedir?

750w yeterli olur mu? 1677269698 @M.A.Y.
  20. Wînd

Gigabayte b650m a5 ddr5 anakarta bu ramleri takarsam 6000mhzde çalışır mı?

Soldaki resim anakart özellikleri
Top Bottom