Arama sonuçları: *

1. VivinieN

Mavi Ekran Mavi Ekran (Critical Process Died)

Öncelikle iyi akşamlar, az önce bilgisayarı açıp şifremi girdiğim anda ''Critical Process Died'' hata kodu ile mavi ekran aldım ve pc otomatik olarak yeniden başlatıldı. Şuan herhangi bir sorun gözükmüyor ama bu hata neden olur ve giderilmesi için ne yapabilirim, yardımlarınız için şimdiden...
  2. VivinieN

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışmıyor

Termal macun yenilemek için pcyi söktüm (ekran kartı ve işlemci fanını sadece) şimdi geri taktım kasanın tüm ışıkları yanmasına rağmen mouse, klavyeye güç gelmiyor, ışıkları yanmıyor ayrıca monitöre de görüntü gelmiyor
  3. VivinieN

Mavi Ekran Mavi Ekran / Kernel Data Inpage Error

PC ilk açılışta mavi ekran verip duruyor, geçenlerde de bir konu açmıştım bununla ilgili HDD kaynaklı olabileceğini söylediler. HDD'yi hangi uygulama ile kontrol edebilirim? Herhangi bir sorun olup olmadığına dair. Ayrıca M2 SSD'de kullanıyorum sistemde M2 ile alakalı olabilir mi? Yoksa sadece...
  4. VivinieN

PC İlk Açılışta mavi Ekran Veriyor.

Bilgisayarı ilk açtığımda KERNEŞ DATA İNPAGE ERROR kodu ile hata veriyor. Sonra kendi kendine restart atıp hiçbişe yokmuş gibi tekrar açılıyor. Sorun ne olabilir?
  5. VivinieN

DA-S2 Sistem Hakkında

Sinerji.com üzerinden DA-S2 sistemi satın aldım, sistemde hazır takılı olan Xigmatek EN42296 Apache Plus 120 mm sanırım sistemime yeterli soğutmayı sağlamıyor. En basit oyunlarda bile minimum 90 derece üstünde çalışıyor. Bu sıcaklık değerleri bu işlemci için normal mi? Yoksa başka bir soğutucuya...
Top Bottom